KRUIDVAT MEGA MAKE-UP ACTIE / SHOPLOG

zaterdag, november 23, 2013

Woensdag, 20 november, was geen gewone woensdag. Bij Kruidvat was het namelijk de dag van de mega make-up actie. Op alle make-up gold namelijk een 1+1 gratis aanbieding. De aanbieding werd verrekend als 50% korting per product. Om 17:00 was ik uit, en vloog ik naar de bus. Rond 17:45 stond ik in het Kruidvat, die overigens open bleef tot 20:00.


Ik had gedacht dat het wel wat rustiger zou zijn, maar het was mega druk. Vrouwen van alle leeftijden stonden elkaar rustig aan de kant te duwen voor goed zicht op de schappen. Er werd gegraaid en er werd geduwd. Het leek even of onze holbewoner mentaliteit van vroeger het over nam. Dat wij vrouwen niet mochten jagen was bull shit. Want elke dame die op 20 november tussen 17:00 en 20:00 in het Kruidvat stond was op jacht!

Het Kruidvat personeel stond met z'n vijven bij de make-up afdeling. Ze stonden er voor overzicht en om vragen aan te stellen. Vooral niet onbelangrijk; ze waren continu de vakken aan het bijvullen. Om niet te vergeten had de actie ook nog iets extra's, namelijk een rol inpak papier. Zeker niet om te vergeten, ook ik heb twee rollen mee naar huis genomen. Die komen nu natuurlijk erg goed van pas, ze hebben namelijk een Sinterklaas printje.

Maybelline Super Stay 640 / Rimmel Apocalips 303 / Maybelline Super Stay 110 / Maybelline 333

Dit zijn de spulletjes die ik heb gekocht. Ik was één keer gegaan en kocht toen de Apocalips en de Maybelline Super Stay 24. Helaas was ik te zwak, en kon ik het niet weerstaan om nogmaals een bezoekje te doen aan Kruidvat. Toen nam ik de Maybelline Super Stay 14 en het lippotlood mee. Jullie kunnen natuurlijk reviews van deze producten verwachten!

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Leuke spullen! Bij mij was het ook goed druk in de Kruidvat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd naar de maybeline super stay :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen heb je geshopt. Vooral die Apocalips - ben ik zelf erg fan van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Was zeker een leuke actie van de Kruidvat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een leuke actie! Ben zelf niet geweest, maar je hebt wel leuke spulletjes gekocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie spullen heb je gekocht. Ik moest helaas sporten, dus ik ben niet naar de Kruidvat geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kon helaas geen kijkje meer nemen bij 't Kruidvat, maar mooie producten heb je gescoord zo te zien! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer om te lezen dat veel van jullie geen tijd hadden om naar Kruidvat te gaan :(

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS