10 DINGEN WAAR IK NIET ZONDER KAN IN DE WINTER

maandag, november 25, 2013

In de zomer is één van mijn 10 must haves gewoon een heerlijke Swirl. In de winter kan je mij daar totaal niet mee blij maken. Hoewel ik af en toe toch nog even snak naar een Swirl. Ik zat te denken aan een paar items waar ik echt niet zonder kan deze winter. Voor jullie heb ik ze op een rijtje gezet.

Wanten & sjaal - Ik heb fel roze gebreide wantjes. Ik heb ze in Londen gekocht bij de H&M vorig jaar. Ik vind ze super fijn. Ze zijn namelijk niet zomaar gebreid, aan de binnenkant zit een heerlijke fleece stof. Zo zijn ze wel echt warm! Van precies dezelfde serie heb ik ook een sjaal en een mutsje.

Warme chocolademelk - Als ik in de avond voor de tv zit met mijn ouders vind ik het wel lekker om dan een mok met warme chocomelk erbij te hebben. Het is lekker, en warm. Twee vliegen in één klap dus. Koude chocomelk lust ik namelijk niet eens. Owja, van slagroom hou ik ook niet echt, maar met de warme chocomelk mag het er wel bij.


Mijn onesie - Misschien zijn er mensen die me gek aankijken, of zelfs uitlachen, maar ik heb het warm! Voorheen zat ik op de bank met een fleece deken om mij heen gewikkeld, nu is het net zo warm, maar dan handiger. Ik kan vrij bewegen en toch lekker warm en fijn knus ingepakt.

Films - Ik heb nu al twee keer gezegd dat ik in de winter graag op de bank hang. Het is ook gewoon dat soort weer waarbij er buiten vrij weinig te zoeken is. Er zijn wel een aantal tv programma's die ik erg leuk vind en dan ook graag met mijn ouders op de vrijdag- of zaterdagavond kijk. Films vind ik vaak dat toch ook wel erg gezellig om te kijken.

Mijn elektrische deken - Heb ik de hele avond in die warme onesie gezeten, moet ik naar bed. Tjha, die onesie moet hoe dan ook uit, en pyjama aan. Ijskoud natuurlijk als je uit zo'n warme onesie komt. Ik ben mijn lieve oma dan ook erg dankbaar voor het elektrische deken dat ze mij cadeau heeft gedaan. Ik duik nu elke avond van een warm pak, in een warm bed! Het is echt genieten, ik heb het gewoon nooit meer koud.

Sloffen - Hoe dik de sokken ook zijn die ik aan heb, mijn voetjes worden toch wel koud. Ik heb schoenmaat 36, dus je zou denken dat die kleine pootjes van mij niet veel nodig hebben om warm te blijven. Helaas is dat dus wel zo! Naast koude voeten heb ik overigens ook vaak last van een koude neus... Als er nou ook sloffen voor je neus bestaan ;)


Een dikke trui - Wanhopig ging ik in mijn kast op zoek naar een lekkere dikke winter trui. Fail. Ik had er gewoon geen! Gelukkig kwam er toen de opening van een nieuw Only filiaal in Nijmegen aan en kocht ik twee heerlijke truien. Eentje is te bewonderen in deze outfit post.

Mijn Uggs - Don't get me wrong, mijn Lita's zijn ook mijn ''kindjes'', maar in de winter ga ik toch echt voor heerlijke warme schoenen. Ik ben in het bezit van twee paar Uggs, een derde paar is natuurlijk ook altijd welkom. Maar ik draag ze eigenlijk bijna elke dag. Ze zijn lekker warm en na een jaar nog steeds wel fluffy.

Familie - Om te beginnen wil ik even zeggen dat deze lijst een lijst was op willekeurige volgorde. Dat ik familie als laatst heb gedaan, betekent zeker niet dat ik mijn familie op de laatste plaats heb, ik hou van mijn familie. Maar waarom kan ik dan niet zonder ze in de winter? De winter verbindt iedereen denk ik wel automatisch met Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Dat zijn gewoon feestdagen die ik zielsgraag met familie doorbreng. Ik ga ook niet feesten op Oud & Nieuw, maar gewoon chillen bij mijn oma!

You Might Also Like

6 lovely comments

  1. Leuke lijst! Ik snap echt dat je niet zonder die dingen kan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk idee, zo'n artikel! Leuk om te lezen :D.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is dat de onesie van de Primark? Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS