TAG / DE HERFST TAG

woensdag, oktober 16, 2013

We kunnen er niet meer omheen, het herfst weer. Vandaar dat ik ook maar deze tag ben gaan doen. Ik zag hem namelijk al een aantal keren op andere blogs tegen, en ik vond het wel een leuke tag!

Wat is er zo leuk aan de herfst?
Dat het nog geen winter is, haha. De winter is altijd zo vreselijk, dat je blij bent dat de seizoenen niet direct van zomer naar winter gaan.. Die herfst is er om ons even te laten wennen aan de koude temperatuur en de gure wind. Ook is het tijd rekking zodat we warme kleding kunnen shoppen, en we naast een wintercollectie, ook nog een herfstcollectie hebben!

Wat is je favoriete herfst drankje?
Warme chocolademelk met een beetje slagroom. Eigenlijk lust ik geen slagroom, maar een beetje is wel lekker. Zelf hebben wij ook die gele mokken van Chocomelk zelf, dat staat extra leuk!

Wat is je favoriete geurkaars?
Als ik iets met geur in mijn kamer zou aansteken, zou het sowieso een geurkaars zijn. Mijn moeder houdt van wierook, dat vind ik vies. Anyways, mijn favoriete geur dus.. Ik denk iets spicy met kaneel.


Wat is je favoriete lipstick voor in de herfst?
Hier hoef ik zeker niet over na te denken. Diva van Mac! Ik heb hem vorige week aangeschaft in de Pro Store van Mac in Amsterdam. Een review volgt nog. Maar het is sowieso mijn favoriete kleur, zeker voor in de herfst!


Body butter?
Sowieso! Mijn huid is mega droog, en ik merk nu al aan mijn benen dat de winter er aan komt. Ik smeer mijn huid in met een vettige bodylotion van Vaseline. Dat doe ik na het douchen en voor het slapen gaan.

Wat is je favoriete oogschaduw kleur voor de herfst?
Sowieso houd ik mijn oogschaduw altijd rustig en naturel. Ook in de herfst, ik ga voor de bruin tinten. Dat staat gewoon lekker natuurlijk maar maakt het toch mooier. Om het iets spannender te maken, gebruik ik ook wat goud.

Wat is je favoriete muziek?
Uhm, ik luister het hele jaar gewoon de zelfde soort muziek, welke maand dan ook. Ik vraag me stiekem dus ook wel een beetje af waarom deze vraag ertussen zit ;) Waar ik momenteel veel naar luister? Eigenlijk een beetje van alles.. House, Dance, Top40, K-pop..

Wat is je favoriete herfst outfit?
Een lekkere dikke bordeauxrode sjaal, een basic t-shirt met een lekker dik warm vest. Een goede donkere skinny jeans. Om het af te maken mijn Baily Button Uggs.

Mijn favoriete herfst verwen voedsel..
Pannenkoeken. Heerlijke warme meegebakken kersen, chocolade krullen die smelten en een laagje poedersuiker. Elke dag van het jaar kan er wel een pannenkoek naar binnen bij mij, haha. Ïk eet ze het liefst naturel, op de tweede plaats met zalm. Maar de ''chocolariekoek'' die ik net beschreef, eet ik ook wel eens in de winter.

Wat is mijn favoriete plek?
Met een dekentje, beneden op de bank met mijn ouders en broer. Gezellig met ieder een mokje warme chocolademelk, chocolade rozijntjes op tafel en gezellig tv kijken.

Wat vinden jullie van de herfst?

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Leuk! Ik heb deze tag ingepland staan voor morgenochtend haha, Je lay-out is super mooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS