RIMMEL LONDON / VINYL GLOSS 530 STARLET

maandag, oktober 28, 2013

Toen ik een tijdje terug door Kruidvat liep, met als einddoel de muurstickers, kwam ik een geweldig actie tegen. Als je een bepaald aantal items van Libresse kocht kreeg je een lipgloss van Rimmel London er gratis bij. Uiteraard greep ik die kans en kocht ik wat van Libresse en zocht ik een leuke lipgloss uit.


Het is een mooie lichtroze kleur en de geur is ook goed. Hij ruikt niet chemisch, maar ook niet echt fruitig. Gewoon een standaard lipgloss geur. Aangezien ik nu hartstikke verkouden ben, test ik de lipgloss niet op mijn lippen maar gewoon even op mijn hand, dat is was hygiƫnischer.


Het is een lichtroze kleur met een kleine shimmer. Het is een mooie beschaafde kleur die je wel de hele dag door zou kunnen dragen. Toen ik mijn handen waste plakte het nog wel een beetje. Ik wreef een beetje en over mijn hele hand zaten kleine shimmers. Ik vraag mij af hoe deze lipgloss uitpakt op mijn lippen, al ben ik bang dat hij te plakkerig zal zijn. Persoonlijk hou ik daar niet zo erg van.

Maken jullie wel eens gebruik van Always of Libresse acties?

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Mooie kleur, leuke actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een mooie kleur, maar hij ziet er inderdaad heel sticky uit. Laat je weten hoe hij uitvalt op je lippen?
  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahahah toevallig was ik er ook voor de muurstickers en kwam er met nagellak weg haha :P
  Lekker kleurtje! Hoe valt hij op je lippen?

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS