LUSH / MIJN CANDY MOUNTAIN

zaterdag, oktober 26, 2013

Vorig jaar was ik helemaal in mijn nopjes met Snow Fairy van Lush. Dit jaar ga ik er uiteraard ook weer van genieten. Slechts één item met die heerlijke zoete geur vond ik niet genoeg, en ik besloot om Candy Mountain te proberen. Ik kreeg een vip tour tijdens de lancering van de nieuwe Kerst producten, na afloop mocht ik een product kiezen om mee naar huis te nemen. Je raadt het al, ik koos direct voor de roze Candy Mountain.


Ondanks dat we plotseling verrast werden door een lekkere warme temperatuur, had ik zin om heerlijk in bad te gaan. Toen dit snoepje eenmaal op de bad rand stond kon ik al helemaal niet meer wachten. Het bijzondere aan Candy Mountain is dat je deze niet zomaar in je bad moet gooien, maar je moet het kruimelen. Mijn lieve moeder (die ook helemaal Lush fan is) wilde natuurlijk ook eventjes kijken hoe dit snoepje ons bad zou omtoveren naar een zeer aangenaam en roze schuim paradijs.


Ik begon met het verkruimelen van de top. Steeds kruimelde ik er weer wat bij, en weer wat. Ons bad leek al snel op een roze liefdeswolk. Toen ik eenmaal het idee had dat ik genoeg gekruimeld had, zette ik de rest van de mountain weer terug. Ja, dat lees je goed... Je hebt niet de hele berg nodig! Ik heb de helft gebruikt, dus ik kan nog een tweede keer genieten van heerlijke zoete snoepjes geur, en de bergen schuim.


Aanschouw, het prachtige roze water en hoge bergen met schuim. Door de roze kleur, en de wolkjes schuim leek het echt een liefdesparadijs in de badkamer. Maar hé, je kan ook prima in je eentje genieten van de bad. Dat heb ik in ieder geval wel gedaan. Mijn ouders konden stiekem ook meegenieten van Candy Mountain, want het hele huis rook ernaar! Mijn vader en broer vonden het een beetje te zoet, maar mijn moeder vond het erg aangenaam.

Ik heb nog best een goed stuk over van mijn mountain. Één ding is dus zeker, ik zal er snel weer van genieten! Door de grote berg schuim die deze mountian veroorzaakt blijft het water ook nog eens extra lang warm. Heerlijk! Owja, Candy Mountain heeft ook nog een special effect, glitters! Kleine glittertjes komen in je bad terecht. Wel allemaal natuurlijk, dus het lost gewoon op in het water. En nee, je lijkt niet op een discobal als je uit bad stapt.

Heb jij al iets van de Lush Kerst collectie gekocht?

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Ik heb nog niets gekocht maar ben het wel van plan. Ik hoor er alleen maar goede dingen over!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, nee, daar ging even iets fout! Mijn e-mail adres staat nu als naam in de comments, zou je hem misschien willen verwijderen? Liefs, Suzanne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt me heel fijn, ik ga 'm denk ik ook kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS