LUSH / KERST COLLECTIE

zondag, oktober 06, 2013

Op 4 oktober belandde de Kerst collectie van Lush in de winkels. Vanwege hun normen en waarden hadden ze daar ook geen betere datum voor kunnen kiezen dan dierendag. Ik was een van de gelukkige bloggers die een VIP kaartje mocht ontvangen voor een kleine tour door de winkel met extra veel uitleg over de heerlijke limited producten.


Bij binnenkomst kregen we wat warme chocolademelk en konden we lekker snoepen van wat gevulde speculaas en gewone speculaas. Ik moest toch iets denken aan Sinterklaas daardoor, maar ach.. De grote hoeveelheid aan heerlijke Kerst producten van Lush maakte dat direct goed.


De Melting Snowman is vorig jaar al vrolijk mijn badje in gegaan. De hele badkamer en overloop rook naar heerlijke warme kaneel. Naast kaneel zit er ook kruidnagel is en zoete sinaasappel voor het stimuleren van je bloedsomloop. Ook zit er cacaoboter in en amandelolie dat zorgt voor een zachte huid. Ga ik deze sneeuwman ook dit jaar weer in het bad gooien? 

Ponche, een prachtig oranje douche gel is niet zomaar een douchegel.. Er zit namelijk een scheutje tequila in! Naast dat zit er ook nog verse sinaasappelsap in, kaneel en pruimen. De geur lijkt op die van de Melting Snowman, de kleur is prachtig en ziet er vrolijk uit.


Wat een mooie zeep! Orange Jelly Soap ziet er niet alleen prachtig uit, maar ruikt ook erg lekker! Van een afstandje rook ik hem al, en mijn neus wilde er naartoe. Heerlijke frisse sinaasappel. Het bovenste gedeelte is, zoals je kan zien, van een frisse jelly. En een Orange Jelly Soap, zou niet Orange zijn als er geen echte stukjes sinaasappel in zaten.


Deze bruisbal trok mijn aandacht wel, hij ziet er namelijk erg lekker uit! Lord of Misrule is dan ook niet zomaar een bruisbal, maar er zit knettersnoep in. Het is een kleinere bal dan sommige andere, maar hij is dubbel zo krachtig. Terwijl hij langzaam oplost beginnen de oranje knettertjes in je bad. Het idee daarachter; een warm knetterend haardvuurtje.


Dit is Candy Mountain. De naam spreekt voor zich. Een snoep-achtige berg voor in je bad met prachtige glitters. De roze kleuren geven je al het idee dat die zoet ruikt, en dat doet 'ie ook. Hij ruikt naar kauwgom ballen. Het is namelijk niets minder dan de bad variant van Snow Fairy. Het idee is dat je hem doet afbrokkelen in een leeg bad. Daarna zet je de kraan aan en een dikke schuimlaag ontstaat waardoor het water ook nog eens langer warm blijft.


Als laatst heb ik voor jullie een heerlijke gezichtsmasker genaamd Rudolph. Je vraagt je misschien af waarom het masker zo heet.. Je krijgt er een kleine rood jelly bolletje bij, als neus! Smeer het heerlijke frisse komkommer masker over je gezicht, komkommertjes op je ogen en zet je Rudolph neusje op. Een leukere Kerst kan bijna niet.


Ook het personeel van Lush Den Bosch had het erg naar de zin. Ze hadden voor de gelegenheid zelf een echte ''The Pengiun'' en ''Snow Fairy'' geregeld. De geur van Snow Fairy is toch wel echt mijn favoriet. Ik hou wel van dat lekkere zoete, heeeerlijk! The Pengiun zorgt voor bergen schuim in je bad en een geur van mandarijn. Natuurlijk verliet ik Lush niet met legen handen.. Candy Mountain kreeg ik mee van Lush en ik kocht natuurlijk nog de nodige items, waaronder Snow Fairy

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Heerlijke producten en leuk dat ze zo verkleed waren in de winkel haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind Lush ook super lekker en fijn in gebruik, maar ik vind het wel jammer dat de producten slecht zijn voor mijn portemonnee, alles wat ze verkopen is best wel prijzig. Als het niet zo duur was zou ik zeker veel meer producten van ze kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke collectie!
  Ik ben zo benieuwd naar alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze producten zijn allemaal zo lekker!! Ik ben vrijdag naar Lush Amsterdam geweest!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er allemaal weer onwijs mooi en lekker uit. Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Al de zoveelste Lush-post, ik wou dat ik er ook bij was!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS