IKEA WISHLIST / KAMERS ZOEKEN IN TILBURG

maandag, oktober 14, 2013

Ja, ik ben nog steeds op zoek naar een kamer in Tilburg. Het komt echter wel steeds dichterbij! Gelukkig heb ik een kamer gevonden die mij wel erg leuk lijkt.  Maar alles is gewoon even een kwestie van goed nadenken en afwachten. Natuurlijk ga ik niet afwachten met bedenken hoe ik mijn kamertje nou ga inrichten... Ik ben allang bezig geweest om de Ikea site onveilig te maken. Kopen? Daar wacht ik dan wel gewoon even mee!Mijn kamer wil ik in de kleuren wit, grijs en roze hebben. Die kleuren spreken mij erg aan. Het is voor mij de bedoeling dat de basis wit, grijs, zwart wordt en daarbij dan roze accenten en accessoires. De slaapkamer die ik nu thuis heb, heeft de kleuren zwart, wit en roze. Ik hou er gewoon van. De kleuren passen voor mijn gevoel ook wel lekker bij elkaar. Het roze zit hem echt in de accenten, dus vandaar dat je er hierbij niet zo veel ziet.

Hoe zien jullie slaapkamers eruit?

You Might Also Like

14 lovely comments

 1. Super leuke dingen wil je hebben, maar bij Ikea is ook heel veel leuks te koop. En ik hoop dat je snel een kamer krijgt in Tilburg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onze stijlen komen goed overeen! Ook ik ben al wat aan het oriƫnteren op kamers in Tilburg, aangezien ik er in de zomervakantie heen wil gaan verhuizen, vlak voor ik aan mijn eerste jaar journalistiek begin :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke wishlist. Die hanglamp heb ik en die rechter ladekast staat ook op mijn lijstje. Super leuk de spullen van Ikea. Succes nog met zoeken naar een kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke wishlist! Misschien weet Simone wat? Volgens mij woont zij ook in tilburg? http://www.chicadeahora.nl/
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke wishlist! Je wilt niet in onze oh zo mooie Nijmegen blijven hihih

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het liefst wel! Maar reizen is echt killing :(

   Verwijderen
 6. Mooie items, dat spiegeltje is erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke wishlist! Onze smaken komen erg overeen. Er zijn veel items die ik ook hier in huis heb staan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. IKEA is liefde, haha :D Hele leuk producten heb je uitgezocht :)
  Ik heb zelf ook die spiegel en die ladekast, alleen een tikkeltje groter ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het erg leuk dat jullie de items die ik heb gekozen ook mooi vinden! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Zelf ben ik ook vaak te vinden op de website van Ikea en heb ik ook al een hele wishlist opgebouwd. Ik vind dat kledingrek echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk! Ik heb die bureaustoel :D.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS