HEMA BEAUTY STORE

dinsdag, oktober 08, 2013

Dat de Hema ook een beauty filiaal heeft wist ik. Maar ik had er helemaal niet aan gedacht dat ik die misschien wel eens tegen het lijf zou lopen als ik ging shoppen in Amsterdam. Samen met Laura ging ik afgelopen woensdag naar Amsterdam om de stad onveilig te maken. Tussen de gewone Hema's door, kwamen wij opeens het beauty filiaal tegen.

Hema Beauty heeft prachtige wanden vol make-up, kwasten en nagellak. Achter de kassa is een wand gemaakt met allemaal vrolijke kleurtjes nagellak. De winkel heeft een goede sfeer waardoor je gewoon wilt gaan kopen. Naast de make-up verkoopt Hema Beauty ook een aantal accessoires en lichaamsverzorging artikelen.
You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Ik ben er ook wel eens geweest, i love that store. Jammer dat het alleen in Amsterdam is

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS