DESIGNER OUTLET ROERMOND

zondag, oktober 20, 2013

We gaan wel eens naar Roermond toe, voor de outlet. Maar dan eigenlijk altijd met het gezin. Afgelopen maandag besloten mijn broer en ik om samen te gaan. Gewoon voor de lol, haha. Ik ben serieus aan het sparen, dus ik heb niets gekocht. Frank heeft een hele mooie trui gekocht van Ralph Lauren. Ik ging dus weer naar huis met legen handen, maar wel met foto's! You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Ziet er tof uit! Mooie foto's!
  Ik winkel er graag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me leuk om een keertje heen gegaan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil hier nog steeds een keertje heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil hier echt eens naar toe gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is ook echt super leuk daar, zeker met mooi weer en makkelijk vanaf het station naar toe te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS