BOEK / DE WRAAK VAN DE MINNARES

donderdag, oktober 24, 2013

Naast het dagelijks lezen van een heleboel blogs, hou ik er ook van om een boek te lezen. Het is niet zo dat ik direct aan een nieuw boek begin, zodra het ene boek uit is.. Maar ik lees gewoon af en toe. Veel tijd heb ik er namelijk ook niet echt voor. Ik ben geen 18 meer en heb dus ook geen gratis abonnement voor de bibliotheek. Om die reden, haalt mijn lieve oma boeken voor mij.


Toen ik een tijdje terug weer 26 minuten moest wachten op station Nijmegen, voor het overstappen, ging ik de Bruna in. Ik ga er vaak wel even naar binnen, dat is lekker warm en goed tijd verdrijf. Toen ik aan het kijken was naar de boeken die ze hadden viel mijn oog op ''De wraak van de minnares''. Ik ging de achterkant lezen en het sprak mij wel aan. Ik appte mijn oma en binnen no time had ik het boek in handen. Tijd om te lezen!


Auteur - Tamar  Cohen
Achterkant van het boek - Wat als hij beloofd heeft voor altijd van je te houden? Wat als hij gezegd heeft je nooit te zullen verlaten? Wat als hij, telkens opnieuw, tegen je loog?
Vijf jaar lang hebben Sally en Clive een passievolle affaire gehad. Nu heeft hij haar gedumpt, om zich geheeld aan zijn vrouw en gezin te wijden, terwijl Sally radeloos in haar slechte huwelijk achterblijft.
Het begint met een onschuldige wandeling langs zijn huis en de brasserie waar zijn zoon werkt. Dan neemt Sally contact op met Clives vrouw en dochter. Maar dat moet toch kunnen? Dat zijn heel normale ingen om te doen met vrienden, nietwaar? In haar obsessie om op de hoogte te blijven van zijn leven, verliest Sally haar eigen gezin en zichzelf langzaam uit het oog. Totdat het lot voor een onverwachte bitterzoete wraak zorgt.
Aantal bladzijdes - 266

Hoe dom ik ook was, had ik het boek niet doorgebladerd toen ik in de Bruna stond. Toen ik begon te lezen kwam ik wel tot een verassing te staan. Het was een schrijfstijl waar ik nog geen ervaring mee heb gehad. Het hele boek is een dagboek van Sally, gericht aan Clive. Alles dat jij leest, schrijft zij dus ''aan hem''. Mijn eindoordeel; een interessant boek waar je helemaal in meegezogen kan worden. Door het dagboek weet je al haar gevoelens en gedachtes. Zal ik het boek aanraden? Hmm, ik denk niet aan iedereen. Misschien als je zelf een minnares geweest bent, of als een dramatisch liefdes leven interessant vind.

Zouden jullie dit boek lezen?

You Might Also Like

1 lovely comments

  1. Ik lees ook graag en volgens mij lees je hier best vlot doorheen. Dus ik zou het wel een keertje willen lezen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS