AMSTERDAM / ZALANDO POP-UP STORE

vrijdag, oktober 04, 2013

Als eerst wil ik duidelijk maken dat dit geen gesponsord artikel is. 


Afgelopen woensdag was ik samen met Laura winkelen in Amsterdam. Na de 20 H&M's en andere bekende winkels die er een groot aantal filialen hebben, kwamen we opeens een Zalando winkel tegen. Een beetje verbaasd liepen we naar binnen en vroegen we om wat meer uitleg. Wat blijkt, het is een pop-up store die maar van 2 tot en met 6 oktober aanwezig zal zijn.

Elke dag hebben ze met een ander merk een samenwerking. Woensdag kon je jezelf laten opmeten door G-star, en dan kon je kans maken op een op maat gemaakte jeans. Zelf heb ik mij niet laten opmeten, maar ik vond het wel een erg leuke winactie. De winkel hangt vol met kleding van verschillende merken. Er staan ook 4 tablets waarop je direct online kan bestellen, erg slim bedacht ;)

Voor meer informatie klik hier.
You Might Also Like

3 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS