ZOMER OUTFITS WEER OP DE BOVENSTE PLANK..

woensdag, september 18, 2013

Helaas, het is gewoon de kei harde waarheid. Al mijn korte rokjes met fleurige printjes (die niet leuk staan met een panty) mogen weer verhuizen naar de bovenste planken van mijn kast. Het lekkere weer komt geloof ik niet meer terug. Anderhalve week geleden werden we opeens verrast door twee heerlijke dagen met warmte en zon. Maar dat is voorbij.

Zomer kleding vind ik altijd veel leuker om te kopen dat winter kleding. Ondanks dat ik zwart, grijs en bordeaux rood hele mooie kleuren vind (herfst en winter) spreken de zomerse vrolijke printjes mij toch iets meer aan tijdens het winkelen.

De rok op de afbeelding hiernaast is zo lekker luchtig, zomerse gekleurd en gewoon leuk. Zo iets spreekt mij ook meteen aan in de winkel. Daarom heb ik er uiteraard een board mee gemaakt op Stylight Naast mij, vonden 20 anderen het ook een leuke zomerse outfit, haha.

Een tijdje geleden was ik dan ook in Rotterdam om te kijken of ik wat leuks kon vinden voor de herfst en winter. Toch vind ik het best wel moeilijk, want sommige winkels ga ik nooit in, terwijl ik op een blog dan lees dat iemand daar super leuke dingen heeft gekocht. Ik ben maar naar Primark geweest, en kocht er eigenlijk niet echt kleding voor de herfst of winter.. Oeps.

Dan maar wanhopig alle webshops langs gaan. Dan krijg je eigenlijk wel weer het zelfde verhaal. Welke webshops bekijk je, en welke niet? Sommige winkels hebben niet eens een webshop. Plots bedacht ik me dat ik een kijkje kon nemen op Stylight. Van mijn tot nu toe lievelings herfst outfit heb ik meteen nog een look gemaakt, haha.

Mijn studentenleven zorgt er nu al voor dat het saldo op mijn pinpas lager staat dan normaal, maar ik mag toch nog wel lekker wegdromen bij mooie items die ik vanachter mijn laptopje kan bekijken? Ik geniet er van om op het internet naar leuke dingen te kijken. Dan raak ik weer gemotiveerd, en gooi ik weer wat centjes in mijn spaarpot.


You Might Also Like

3 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS