VINTAGE MARKT NIJMEGEN

maandag, september 09, 2013

Gisteren ben ik samen met Jessy naar een vintage markt in Nijmegen geweest. De markt vond plaats op het Zomerkwartier bij Honig. Zelf waren wij nog nooit naar zo'n markt geweest, en wisten dus ook niet zo heel erg goed wat we konden verwachten. Vanaf station Nijmegen zat ik achterop de fiets, en Jessy fietste met haar mobiel GPS in de hand. Erg handig, maar we waren er toch best snel.

De kleding kostte €15,00 per kilo. Andere items hadden een vaste prijs. Ook kon je jouw haar in vintage stijl laten doen. We vonden dat er wel weinig was, erg jammer. De spulletjes die ze hadden vonden we ook niet echt zo leuk. Ik ben met lege handen naar huis gegaan en Jessy heeft een t-shirt gekocht en een spijkerbroek om te pimpen. Na zo'n anderhalf uur verlieten we de markt weer.
 You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Wat ziet het er leuk uit!
  Ik zou ook nog graag eens naar een vintage markt gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke spulletjes! Grappig trouwens dat kleding per kilo gaat, dat is nog eens wat anders dan een vaste prijs per stuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat er niet zoveel was! Maar je hebt er wel supermooie foto's van gemaakt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk ik zag de borden al staan aan de weg maar ik ben er niet geweest! Leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke spullen! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, de link kan je hier vinden: http://thebeautynary.wordpress.com/2013/09/10/liebster-blog-award/

  ~ Hannelore

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS