OUTFIT VINTAGE MARKT

dinsdag, september 17, 2013

Alweer een tijdje geleden ben ik met Jessy naar een vintage markt geweest in Nijmegen. Daar heb ik ook een artikeltje over geschreven, wil je die lezen? Klik dan hier. Naast het bekijken van wat kleding, tassen, sieraden en andere leuke spulletjes, hebben we ook outfit foto's gemaakt. Ik vind outfit foto's altijd heel erg leuk om te bekijken op andere blogs, maar zelf maken? Dat vind ik stiekem toch wel een beetje ongemakkelijk.

Het suède jasje op de foto is echt wel een van mijn lievelings kledingstukken. Als het binnen fris is kan ik hem aan, en ik kan hem buiten ook aan als jasje. De kleur vind ik ook erg mooi, maar moet eigenlijk we een beetje uitkijken dat het mij niet te bleek maakt. Om die reden heb ik ook een hele mooie sjaal gekocht, hij past er perfect bij. Echter was het die dag toch iets te warm om nog met een sjaaltje te lopen.Schoenen All Stars / Broek Only / T-shirt H&M / Suède jasje Vero Moda / Linnen tasje H&MYou Might Also Like

7 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS