OOK IK HEB EINDELIJK PINTEREST

donderdag, september 05, 2013

Tijdens mijn eerste les Media Design begon de lerares opeens over Pinterest. Uh, leuk hoor, maar wat moet ik daar mee? Dat was het eerste dat ik dacht. Langzaam werd mij duidelijk gemaakt dat het de bedoeling was om een eigen Pinterest account aan te maken, en daarop inspiratie op te slaan. Daarnaast was er ook een gezamenlijk account gemaakt, waarop we onze opdrachten moesten plaatsen.

Natuurlijk heb ik even een kijkje genomen, en mijn eigen account aangemaakt. Mijn eerste schoolopdracht heb ik ook al geplaatst op het gezamenlijke account.

Voor de schoolopdracht moesten we een moodboard zoeken en daar vragen over beantwoorden. Een moodboard-analyse dus. Daarvoor koos ik de afbeelding hiernaast. Op Pinterest zijn echt een heleboel afbeeldingen te vinden, deze sprong er voor mij uit.

Ik vond het een beetje stom dat ik nu wéér iets heb om bij te houden, maar Pinterest vind ik eigenlijk heel erg leuk! Je kan er mega veel inspiratie vandaag halen voor wat dan ook.

Tijdens mijn volgende Media Design les kan ik tenminste al een beetje meepraten over dit onderwerp. Eerlijk gezegd snap ik er nog niet veel van.. Dus nog even verder uitzoeken hoe alles precies in elkaar zit.. En dan ben ik ook weer helemaal up to date.

Nieuwe dingen leren kennen vind ik leuk en dit is dan ook echt weer een topper. Als je zelf nog geen account hebt, zal ik ook maar eens een kijkje nemen. En vergeet mij dan ook vooral niet te volgen.

You Might Also Like

0 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS