MILEY CYRUS / WRECKING BALL / MUSIC VIDEO

vrijdag, september 13, 2013

De vorige keer was ik in shock door We Can't Stop, waarin Miley toch al wel redelijk ver ging in een videoclip. Bij de VMA's verbaasde ze mij nog meer, en weer was ik in shock. In haar nieuwe video, voor Wrecking Ball ging ze nogmaals een stapje verder. Ze is namelijk naakt. Naast dat likt ze ook een hamer, maar dat is dan toch weer wat minder schokkend. Ondanks alles rondom deze video, vind ik het een erg mooi nummer.

Over de video zegt Miley zelf ''Let's get something straight. You guys don't understand my music video, so let me explain it to you. I kiss the sledge hammer to show that I secretly still love the pain. I'm naked to show how Liam destroyed me, I emotionally become 'naked and stripped' meaning I'm hurt on the inside. The wrecking ball symbolizes a destructive love, hence the song title. (The wrecking ball breaks the walls and I'm left laying in the remaining of it) so instead of calling me a slut or a whore, realize I'm trying to tell a story of a love that went wrong and destroyed me emotionally.''

Wat vinden jullie?


You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Vreselijk, het nummer is lekker, maar ik vind het zo zonde van dit meisje! ze was eerst echt heel mooi met dat lange haar, nu vind ik het maar niks zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de clip ook vreselijk, het liedje is wel super. De verklaring die ze af legt snap ik ergens wel, maar ik bedoel kijk naar haar gezichtsuitdrukking. Bijvoorbeeld in We cant stop daar zag ik nou niet bepaald een verdrietig meisje in. Hierin ook niet zo, alleen op het begin als ze huilt.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het nummer oké maar de clip is een heel ander verhaal! ..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het ook wel zielig voor Liam, nu lijkt het net of het zijn schuld is dat Miley zo is geworden. Ik snap best dat ze liedjes schrijft over haar gebroken hart (ik bedoel, kijk naar Taylor Swift) maar om dan Liam's naam te noemen is wel zielig hoor..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het wel een mooi nummer :)

  p.s. Ik heb je op mijn blog genomineerd voor de Liebster Award.
  Check voor meer info make-upjunkie.nl <3

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS