MIJN LIPSTICK STASH

dinsdag, september 24, 2013

Een leuk kleurtje op mijn mond, daar hou ik wel van. Lipstick kan je look chic maken, maar ook weer speels en vrolijk. Als ik ergens naartoe ga vind ik het ook wel leuk om naast mascara ook nog iets extra's te doen. Dan ga ik even in mijn stash rommelen, en zoek ik een leuke kleur voor mijn lippen uit.

Van links naar rechts: Essence 01 Coral Calling / Essence 04 On The Catwalk / Essence 52 In The Nude / NYC 404 Air Kiss / MAX 015 Pink Blush / MAX 016 Poppy Peach
 
Ik gebruik nog niet zo heel lang lippenstift. Al een hele tijd had ik het in mijn bezit, maar voelde mij een beetje onzeker als ik met zo'n gekleurde mond rond liep.. Toch begon ik het steeds leuker te vinden, en ben ik ongemerkt ook meer lipsticks gaan aanschaffen. Naar school draag ik af en toe wel een kleurtje. Dat doe ik dan wel pas in de trein op, dan blijft het nog wat langer zitten.

Van links naar rechts: Catrice 160 Tell Me A Berry-tale / Catrice 270 Matt-erial Girl / Basic geen nummer / Rituals Pink Pepper / Rituals Night Out Berry / Janet geen nummer

Zoals je ziet heb ik wat opvallendere kleuren, maar ook wat meer neutrale kleuren. Zo kan je erg fijn een kleurtje kiezen bij de gelegenheid van wat je gaat doen. Ga je stappen? Ga je op sollicitatie? Of ga je gewoon naar school, of eventjes boodschappen doen? Nu ik zo door mijn foto's ga, zie ik eigenlijk dat er wat kleurtjes ontbreken.. Ik heb nog 3 lipsticks van Gosh! Een vuurrode, een hard roze en een zacht roze.

Van links naar rechts: Maybelline 542 Cherry Pie / Mabelline 195 Raspberry Framboise Infinie / Basic Matt Salmon / Rituals Ruby Blossom

Het was je vast al wel opgevallen dat ik niks van een mark zoals Chanel of Mac in mijn bezit heb. Ja, daar baal ik van. Ik zou graag een mooie kleur van zo'n merk in mijn stash hebben. Maar wees eens eerlijk.. €22,00 voor een lipstick vind ik toch wel een beetje veel.. Maar donaties zijn altijd welkom, haha ;)

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Je hebt er hartstikke mooie kleurtjes bij zitten! En ik ben het met je eens dat 22 euro voor een lipstick is, maar ja, je weet nooit... Misschien is het wel die ene perfecte lipstick ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lipsticks, hele leuke kleuren. Wat heb je een leuke blog. Ik ben je meteen gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lipsticks, ben jaloers op je stash!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren zeg! Ik vind lipstick heel leuk, maar ik durf het niet op te doen... liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS