KRUIDVAT GEZICHT REINIGING

zondag, september 08, 2013

Ik ga maar direct bekennen.. Ook ik hoorde bij de club van de mensen die niet elke avond hun gezicht grondig deden reinigen. Omdat ik geen make-up droeg had ik het gevoel van dat het wel niet zo nodig zou zijn. Een douche of wat water in mijn gezicht vond ik wel voldoende. Nee.. ik merk dat ik steeds meer pukkeltjes krijg, en ook ben ik begonnen met het dragen van make-up. Dat vraagt dus om drastische maatregelen voor het reinigen van mijn huid.


Aangezien ik op school zit, en vooral door het reizen alleen in de vroege ochtend winkels kan bezoeken, had ik mijn lieve moeder op pad gestuurd. Ze kwam thuis met deze item van Kruidvat eigen merk. De verpakkingen vind ik ondanks dat ze zo simpel zijn,erg leuk. Dat komt natuurlijk door die vrolijke etiketjes. Elk item heeft zijn eigen unieke kleur en icoontje. 


Roze - Dit is een reinigingsmelk met aloë vera. Op de verpakking staat ''Dagelijkse reiniging voor de droge en gevoelige huid.''Aangezien ik een droge huid heb, vind ik het fijn dat er zo iets in het assortiment zit. Wat ik erg fijn vind aan dit flesje, is het fijne pompje. Daardoor is het natuurlijk erg hygiënisch en smeer je geen bacteriën over je gezicht als je jouw huid wilt wassen. De melk ruikt erg lekker en is ook van fijne structuur. Hij smeert goed uit en is zeker niet te dik. Naast dat, doet die ook goed zijn werk.

Groen - Dit is een reinigingslotion met tea tree. Deze zorgt voor een intensieve reiniging. Het verwijdert laatste onzuiverheden en make-up restjes. Om er voor te zorgen dat het reinigen niet agressief gebeurd, zit er ook verzachtende kamille extract in. Het is de bedoeling dat je deze lotion op een watje doet, en je dan jouw gezicht er mee schoon maakt. Persoonlijk vind ik de geur van deze lotion te sterk, en daardoor dus ook niet lekker..


Oranje - Dit is rozenwater. Deze zorgt voor een verfrissende reiniging. Hij haalt de laatste onzuiverheden, make-up restjes en restjes van de reinigingsmelk zonder problemen weg. Daarnaast zorgt het dus ook nog voor een verfrissend effect. Net als bij de lotion is het de bedoeling dat je het op een watje doet, en je vervolgens daarmee je gezicht schoonmaakt. In tegenstelling tot de lotion, vind ik deze wel aangenaam ruiken.

Ik ben tevreden over hoe deze producten hun werk doen, de geur van de lotion is echter totaal niet mijn ding. Deze producten zijn te koop bij Kruidvat

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. leuk artikel! en handig.
  liefs.
  Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze lijken me fijn! Jammer van de geur van de lotion.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook als je geen make-up gebruikt is het handig als je je gezicht reinigt, je loop toch ook buiten waar je vieze dingen op je lichaam van kan krijgen.

  Ik heb je genomineerd voor het liebster award, kijk op mijn site voor meer informatie! Veel Liefs http://inspiiredbylife.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig! Ik ben nog steeds opzoek naar reinigingsproducten voor de droge huid. Misschien ga ik deze wel halen! Weet je misschien hoe duur ze zijn? xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS