BACK, BACK TO SCHOOL AGAIN

maandag, september 02, 2013

Ik schrijf dit artikel op 1 september, morgen heb ik mijn eerste schooldag. Nog geen vijf minuten geleden heb ik stikkers gemaakt met het vak erop, voor op de boeken. Dat gedeelte van de voorbereiding is dus alweer afgehandeld. Het onderdeel laptop tas is ook klaar. Vanmiddag ben ik nog even met mijn moeder en broer naar Nijmegen gegaan. Bij Dixons vond ik een tas die gewoon simpel en zwart was, dat werd hem dus. Mijn oog viel in een tassenzaak op een mooiere, maar die kostte €160,00 en daar zeg ik dan toch echt nee tegen.

Straks moet ik nog eventjes wat nieuwe liedjes op mijn iPod zetten. Morgen moet ik namelijk zo'n drie uur reizen. Zonder muziek is daar natuurlijk niet veel aan. Ook nog eventjes kijken of de batterijen van mijn koptelefoon vol zijn. Als laatst wil ik ook nog wel even mijn boeken inpakken, dan scheelt dat morgen weer wat tijd in de ochtend.

Veel voorbereidingen hoef ik niet meer te treffen, dat was het zo wel. Ik heb er eigenlijk wel zin in, maar ergens stiekem ook weer niet. Tijdens het Purple Festival heb ik veel leuke mensen leren kennen, we waren één grote groep. Ze zeiden dat we waarschijnlijk wel bij elkaar in de klas kwamen.. Helaas, we zijn opgesplitst in een paar klassen. Ik hoop dat de mensen waarbij ik dus wel zit, erg leuk zijn.

Grease 2 - Back to school again

You Might Also Like

1 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS