THE BLING RING

maandag, augustus 19, 2013

Ik hou me wel bezig met alle dingen die gebeuren in celebirty land, maar niet zo erg als mijn broer. Op één van de sites waar ik alles op volg, zag ik reclame voor de film The Bling Ring. Ik bekeek de trailer, en zag dat het een film was met Emma Watson. De trailer sprak mij erg aan, en ik vertelde het aan mijn broer. Ik had niet gedacht dat hij zo zou reageren, maar hij was enthousiaaast! Niet normaal. Ik dacht persoonlijk dat het meer een ''meiden film'' zou zijn. Maar het was blijkbaar over een waargebeurd verhaal, dat hij toen helemaal gevolgd had. We gingen dus gezellig samen naar de bioscoop.


De film ging over een groepje tieners die zich helemaal konden vinden in de levensstijl van de celebs. Het liefst waren ze allemaal net als zij. Populair, goed gekleed, stijl, de fame, alles vonden ze geweldig. Na het bestelen van geparkeerde auto's en huizen van gewone mensen, besloten ze een stap verder te gaan. Huizen bestelen van de celebs. Op internet keken ze wanneer de sterren ergens naartoe gingen, zochten ze hun adres op, en keken met Google Maps hoe ze daar konden komen. 's Nachts sloegen ze toe.

Dit heeft zich dus in het echt ook zo afgespeeld. In de periode tussen oktober 2008 en augustus 2009 heeft een groepje jongeren huizen van bekende mensen bestolen. Onder anderen de huizen van Lindsay Lohan, Paris Hilton en Orlando Bloom.


Volgens Frank klopte de film echt heel erg met de realiteit. Ook heeft het reallife karakter dat in de film gespeeld wordt door Emma Watson haar eigen serie gehad, over hoe zij en haar zusje het wilde maken in Hollywood.Toen hij voor de lol de eerste aflevering daarvan keek, werd ze opgepakt. Een heleboel dingen uit de serie over haar en haar zusjes zijn hetzelfde in de film gestopt.Hij vond het dus wel grappig om te zien.

Ik vond de film ook erg leuk, en zou hem zo weer eens kijken!

You Might Also Like

2 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS