SOCIAL MEDIA VERSLAAFD!

donderdag, augustus 01, 2013

Ik ben helemaal verslaafd aan social media. Oftewel; Facebook, Instagram, Twitter en ga zo maar door! Ik vind het gewoon een gezellige wereld. Je kan iedereen toelaten die je wilt, en er buiten houden als je het niet wilt. Je kan van alles delen met de mensen die jij leuk vindt, en jou leuk vinden. Geweldig toch?

Facebook - Mijn hele tijdlijn doorgezocht, kan ik niet vinden wanneer ik mijn Facebook heb aangemaakt. Ook even balen. Anyways, ik ben er gek op! Ik doe niet alleen Facebooken op mijn laptop, maar ook op mijn mobiel. Ik speel er ook één spel op; FarmVille 2. Echt een aanrader, haha. Sinds een tijdje heb ik ook een ishootlovee.com pagina aangemaakt! Eventjes liken, en je blijft voor altijd op de hoogte :)


Instagram - Mijn eerste foto plaatste ik op 25 maart 2013. Ik heb het dus nog helemaal niet zo lang. Mijn tante had het nog eerder dan ik, haha. Ik ben er nu dan ook echt verslaafd aan! Ik vind dat je een ruim keuze assortiment hebt om je foto te bewerken. Ook is het fijn dat je jouw foto's kan delen op onder anderen Facebook en Twitter. Mij volgen? Klik hier.

Twitter - Eeuwen geleden aangemaakt, totaal verslaafd geweest, gestopt, en sinds een tijd weer aan het twitteren. Zo gaat het eigenlijk met de meeste verslavingen. Ik vind het leuk om van mensen foto's te zien en te lezen wat ze aan het doen zijn. Maar soms is het even too much. Zelf doe ik ook echt niet aan dat non-stop tweeten. Mij volgen? Klik hier.

YouTube - Ondertussen heb ik al drie accounts als ik mij niet vergis. Ik doe slechts met één account echt iets. Ik vind het leuk om filmpjes van andere bloggers en vloggers te kijken. Natuurlijk plaats ik zelf ook filmpjes. Ik kijk ook graag naar video's over dingen bakken, mijn favoriete account daarvoor is die van Rosanna Pansino. Mij volgen? Klik hier.

In tegenstelling tot mijn vriend, die geen Facebook, geen Instagram en ook geen Twitter heeft, ben ik dus social media verslaafd. Ik vind het gewoon een goede uitkomst voor het delen van je ervaringen met bekende. Stel je voor als je nog elke vakantie foto via de e-mail naar al je vrienden zou moeten sturen? Dat werkt toch niet. Of als je na een lange tijd weer iemand tegenkomt en vraagt hoe het met ''Thomas'' gaat, terwijl jullie al zeker drie maanden uit elkaar zijn. Oei, blijf up to date, raak verslaafd aan social media.

You Might Also Like

1 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS