SLIM OMGAAN MET GELD..

maandag, augustus 05, 2013

Bijna alles wordt duurder, maar het werken en verdienen juist minder. Je loopt door de stad, en ziet in een etalage een jurkje hangen, waar je hart sneller van gaat kloppen. Je loopt er naartoe en bekijkt de jurk, wauwie. Je ogen gaan van top tot teen, tot je daar het prijskaartje ziet staan. Au, dat doet zeer aan je portemonnee. Daarom wat kleine tips hoe je slimmer om kan gaan met geld.Sparen - De afbeelding hierboven is het eindresultaat van een tijdje sparen van mijn broer. En met tijdje, bedoel ik ook een tijdje. Elke keer als hij contant geld had uitgegeven en hij kreeg wisselgeld, bewaarde hij dat.Alles onder de euro deed hij is zijn spaarpot. Zoals je op de foto kan zien, was er één verdwaalde 1 euro munt.Die was er perongeluk ingegaan. De spaarpot zat zo vol, dat er geen cent meer inpaste! In een redelijk korte tijd, heb je dan een hoop geld opzij gezet.

Verkopen - Doorzoek je schoenen, kleding en sieraden stash eens extra goed. Trek er desnoods een weekend voor uit. Alles dat je niet meer past of niet leuk meer vindt, kan weg. Als het nog in goede conditie is, kan je het natuurlijk proberen te verkopen. Dat kan makkelijk via Marktplaats of met een shop via je blog. 

Doelbewust kopen - Daarmee kan je veel geld besparen. Zoek je kleding en schoenen door, wat heb ik nog nodig? Ben je met je vorige loon in de sale periode losgeslagen en heb je 30 jurkjes gekocht? Leuk.. Maar heb je ook wel topjes, broekjes etc etc? Nee? Dan ga je doelbewust winkelen. Bedenk wat je nodig hebt, en koop alleen dat.

Goedkoop kopen - Als je dingen nodig hebt, dan is het natuurlijk wel slim om het zo goedkoop mogelijk te krijgen. Kijk eens bij de Primark of H&M. En zijn veel winkels die leuke spullen aanbieden voor een leuke prijs. Zo kan je ook kleding kopen bij de Action.

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Heel handig, en leuk geschreven! Ik ga zelf al best goed om met geld, al zeg ik het zelf. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handige tips! Geld is bij mij nog een ramp... Er zit een gat in mijn bankrekening haha, het geld is zo weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat jullie wat aan mijn tips hebben gehad! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig!!! :) Primark is inderdaad ideaal :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS