SHOPLOG NIJMEGEN

donderdag, augustus 08, 2013

Ik ben weer lekker wezen winkelen. Als ik ga shoppen gebeurd dat 9 van de 10 keer in Nijmegen, deze keer dus weer. Ik ben met mijn broer op pad gegaan en beiden hebben we leuke dingen gescoord. Er is nog steeds volop sale, maar de leukste dingen zijn eigenlijk al weg. Pech voor mij. Benieuwd wat we hebben gekocht? Kijk dan verder!


Als eerste kocht ik drie prachtige sjaals bij de Six. Ze waren in de sale,en kostte maar €3,00 per stuk. Voor die drie sjaals, ben ik dus nog mooi onder de €10,00 gebleven! De eerste is erg groot en gewoon een ''losse'' sjaal. Het is een sjaal met ombre effect. De tweede sjaal is ook erg groot, en net als de eerste een ''losse'' sjaal.Hij heeft een leuk en vrolijk aztec printje. De derde sjaal is een tunnel model. Hij zit dus aan elkaar vast.Hij is mooi blauw met allemaal verschillende vogeltjes.


Bij de H&M kocht ik dit linnen tasje.Mijn moeder heeft er eentje, en die leen ik best vaak.Hij vloekt alleen wel regelmatig met mijn kleding. Vandaar dat ik besloot er eentje voor mijzelf te kopen. Simpel, zwart /wit. Hij kostte €4,95 en ik ben er erg blij mee. Ik heb hem ook al een paar keer gebruikt.


Bij Bristol kocht ik deze blauwe top. Ik was niet specifiek op zoek naar iets blauws, of naar een top met een soort waterval effect bij de borst. Toch werd ik er wel een beetje verliefd op. De kleur past erg mooi bij mijn blauwe Lita's, dus dat ga ik ook zeker eens als combinatie dragen. Op de schouders en achterkant zit een stukje nep leer, leuk detail! Deze was €19,99


Als laatst mijn nieuwe schoenen.Deze zijn ook van de H&M. Bergen beklimmen in Oostenrijk, kilometers lopen.. Ik doe het allemaal op dit soort schoentjes. Ik krijg vragen van mijn ouders waarom ik niet iets van stevigere schoenen aandoe. Tja, ik vind deze gewoon hemels lopen. Als ik volgend jaar zo gek ben om de Nijmeegse vierdaagse te gaan lopen, zal ik het waarschijnlijk op dit soort schoentjes proberen. Ze kostte €9,95.

Ik heb echt goed gescoord, al zeg ik het zelf. 3 sjaals, 1 top, 1 tas en 1 paar schoenen voor maar €43,89. Een tijdje terug heb ik trouwens nog een artikel geschreven over hoe je slim kan omgaan met geld. Als je die wilt lezen, eventjes hier klikken.

Mijn broer heeft ook leuke dingen gekocht, die ik er toch wel graag bij wilde zetten. Ik winkel graag met Frank, en ik vind zijn stijl ook helemaal niet verkeerd, haha.


Hij kocht bij de H&M een wit shirt met een leuke opdruk van palmbomen en de tekst ''Malibu''. Echt een shirt waardoor je zin hebt om weer op vakantie te gaan. Als tweede kocht hij een super leuk en vrolijk shirt van Jack & Jones. Dit shirt vind ik persoonlijk echt het leukst van zijn aankoopjes. De broek die hij kocht is ook van Jack & Jones. Hij komt tot zijn knieën. De lengte en kleur is perfect.

Dat was alles wat we gekocht hebben.

You Might Also Like

6 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS