OUDERWETS THEEKOPJE / VAN DE ROMMELMARKT

woensdag, augustus 28, 2013

Ik hou wel van spulletjes met een vintage look. Zo heb ik een mooie kroonluchter in mijn kamer hangen. Niet eentje van glas en weet ik veel wat, maar eentje van ijzer / staal. Dat glas vind ik weer te modern.. Ook heb ik een leuk chic bed, dat ook wel tijdloos oogt. Ik had één ouderwets theekopje (met schotel), die heb ik jaren geleden van de moeder van mijn toenmalige vriendje gekregen. Gelukkig ben ik er nog steeds wel blij mee.


Toen ik afgelopen zondag met mijn moeder naar een rommelmarkt ging, zag ik nog wat setjes van een theekopje met schotel. Helemaal mijn stijl. Op het kleedje lagen 6 setjes. Drie setjes waren ook écht een setje, en drie waren van verschillende merken bij elkaar gezet als setje. Ze paste wel goed bij elkaar, maar mijn interesse ging natuurlijk uit naar een écht setje. Na eventjes nadenken kocht ik er een.


De rommelmarkt zelf was eigenlijk een grote flop.Er stonden misschien net 20 kraampjes, en wij kregen zelf ook pas één of twee dagen ervoor een flyer van dat de markt er was. Mama en ik vinden dat erg sneu voor de mensen die het hadden georganiseerd en de mensen die er met een kraampje stonden. Gelukkig had ik iets gevonden wat mij aansprak. Het setje kostte mij slechts €3,00.

You Might Also Like

3 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS