MIJN NIEUWE H&M ABOVE KNUCKLE RINGS

dinsdag, augustus 27, 2013

Het is al een tijdje hier en daar te vinden in de winkels. Voor je het weet zijn ze weer uitverkocht en moet je wachten tot er weer nieuwe komen.. Ik heb het over de above knuckle rings. Toen ik met mijn introductie even het centrum van Tilburg in ging, vond ik bij H&M deze mooie ringen.


Zo hoog als de ring op het plaatje zit, zal die denk ik bij niemand komen. Tenzij je echt grote handen hebt. Bij mij is dat niet het geval, en gaan ze dus nog zeker wel een stukje omlaag. Als ik de ringen om mijn middelvinger of wijsvinger draag, zitten ze wel mooier. Ze verkochten bij H&M een paar verschillende setjes above knuckle rings, maar dit setje sprak mij het meest aan. Misschien ook om het feit dat het dan niet te druk wordt als ik ook nog een gewone ring omdoe. Anders is het misschien iets te veel van het goede.


De ringen gaan helaas iets lager dan ik eigenlijk hoopte. Maar ik moest ze gewoon hebben! Als ik ergens nog een above knuckle ring vindt die wat hoger komt, moet ik die dan ook zeker even aanschaffen. Tot die tijd, zijn dit mijn twee schatjes. Ik vind het fijn dat ze wat aan de simpele kant zijn. Ze verkochten ook opvallende ringen. Dat sprak mij persoonlijk dan weer wat minder aan.

Deze ringen zijn te koop bij H&M en kost als een setje €2,95

You Might Also Like

5 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS