MIJN KWASTEN + HOE IK ZE SCHOONMAAK

maandag, augustus 12, 2013

Op veel blogs zie ik artikelen verschijnen over hun kwasten. Prachtige professionele kwasten, waar ook zeker een prijskaartje aanhangt. Bij mij is dat echter niet het geval, sorry! Als je wilt kwijlen bij kwasten van €20,00 of meer, moet je niet bij mij zijn. Toch ben ik gewoon tevreden over hoe ze hun werk doen. Zo vaak doe ik ook weer niet make-up op.


Deze kwasten zijn alle vier van Essence. Ze kostte allemaal wel onder de €3,00 gok ik zo. Op de kwasten staat niet eens aangegeven waarvoor ze zijn. Maar ik gebruik niet speciaal iets voor blenden, etc. De eerste twee gebruik ik voor oogschaduw, de tweede dan voor boven het bewegend ooglid. De derde is voor eyeliner. De vierde ziet er een beetje gek uit, het is een siliconen kwastje.Hij werkt fijn met glitter oogschaduw en losse oogschaduw.


Dan heb ik hier nog een foundation kwast van de Hema. Als ik foundations opdoe, doe ik het liever niet met een kwast, maar gewoon met mijn vingers.Ik gebruik deze kwast voor als ik een gezichtsmasker op doe. De tweede ''kwast'' spreekt voor zich. Ee wenkbrauw borsteltje van Catrice. De derde is een lippen penseel van Hema, van een lippen penseel ben ik niet zo'n fan van eerlijk gezegd.


Aan de linkerkant mijn poeder kwast. Ik gebruik die voor poeder, blush en highlighter. Ik weet het, eigenlijk zou ik daar aparte kwasten voor moeten aanschaffen.. Deze is van Hema. Als tweede een kabuki kwast. Die gebruik ik niet zo vaak, de haren staan wel erg dicht op elkaar.. Maar voor blush en highlighter is die toch wel prima te gebruiken. Hij is van [B] Basic en ik kocht hem in Oostenrijk.

Dat was het, alle kwasten die ik in mijn bezit heb. Teleurstellend? Ach, je moet ergens beginnen. En momenteel heb ik (nog) niet de behoefte om €30,00 uit te geven aan één kwast. Als die tijd er is, zal ik er zeker een artikel over maken.

Ondanks dat ze niet zo speciaal, duur of van super kwaliteit zijn, verzorg ik ze natuurlijk wel goed. Ik was ze gewoon als ik ze gebruikt heb. Dat doe ik niet vaak, dus ze blijven wel een tijdje fris en fruitig. Ik was ze gewoon met baby shampoo. Ik maag de kwast nat, ik doe wat shampoo in mijn handpalm, en ik doe de kwast er doorheen bewegen. Dan spoel ik alles af, volgende kwast! Als ze allemaal één keer gewassen zijn, doe ik het nog een keer. Daarna laat ik de drogen.

You Might Also Like

2 lovely comments

 1. als jij prettig kunt werken met jouw kwasten dan hoeft daar helemaal geen prijskaartje van €20,- of hoger aan te hangen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! ;) Fijn dat er ook mensen zijn die er zo over denken.

   x

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS