MARINGTON + KORTINGSCODE

woensdag, augustus 07, 2013

Misschien kennen jullie deze site al wel, en misschien ook niet. Marington is een webshop waar ze een heleboel verschillende dingen verkopen. Van beddengoed, tot muurstickers, tot sieraden en ook tassen. Een heleboel dus, zeker even het kijken waard.

Zelf vind ik de tassen natuurlijk het meest interessant van alles wat ze er verkopen. Ik heb een soort van tassenverslaving, en schoenenverslaving. Maar dat verkopen ze er niet. Ik heb voor mijzelf de drie leukste tassen uitgezocht, ze zijn zo mooi! Ze zien er goed uit, van stevige kwaliteit. Een tas waar je dus wel even mee kan doen. Ik ben opzoek naar een tas voor het nieuwe schooljaar voor als ik een dag heb dat ik niet veel boeken hoef mee te nemen.


Speciaal voor jullie, heb ik ook een 10% kortingscode voor Marington.nl !
De kortingscode: fD7JK36cS
De code kan gebruikt worden tot en met 16 augustus, dus wees er snel bij.

Het fijne aan Marington vind ik dat je gewoon met iDeal kan betalen. Met PayPal betalen is ook mogelijk, maar zelf kan ik dat niet. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar iDeal. Erg prettig dus. Ook is het verzenden binnen Nederland geheel gratis, nog een plus punt.

You Might Also Like

4 lovely comments

  1. Hee, dat is mooi meegenomen, ik ben ook gek op tassen dus ik ga zeker even kijken! Dank je wel!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er erg netjes uit, ik ga even snuffelen op de webshop :) Liefs, Savannah x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die linker tas vind ik echt super mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS