JE KAMER ''VERSIEREN'' MET KAARSEN

woensdag, augustus 14, 2013

Een kamer zonder accessoires in natuurlijk een beetje kaal. Zelf heb ik wel leuke versieringen in mijn kamer, al zeg ik het zelf ;) Ik heb fotolijstjes, een groot hart waar je allemaal dingen in kan steken. Ik heb daar bijvoorbeeld kaartjes in van concerten, nog wat foto's en leuke kaarten. Verder heb ik al mijn kettingen mooi opgehangen, dat ziet er ook leuk uit. Naast die dingen, heb ik ook veel kaarsen in mijn kamer staan. Ik vind kaarsen een handige en leuke manier om je kamer op te vrolijke. Want je kan het zien als het licht is, en ook als het donker is. Tenminste, als je ze aansteekt. Maar dat spreekt voor zich. Zo is het een manier om eigenlijk 24/7 van een versiering te kunnen genieten.


Ik heb een heleboel verschillende kaarsen. Soms wissel ik ze af. Maar ik steek ze niet vaak aan. Dat komt doordat mijn kamer stiekem wel een rommeltje is. Ik loop dan liever niet het risico dat er iets in de brand vliegt! Mijn meest unieke kaarsen, zijn drie witten kaarsen, die van binnenuit gekleurd licht geven. Mijn nieuwste kaarsen zijn vier kaarsen in cupcake vorm. Die kreeg ik van mijn broer, zomaar.Omdat hij ze wel leuk vond voor mij. 


Dit waren de kaarsen die ik momenteel in mijn kamer in het zicht heb staan. Misschien is het tijd om mijn kamer een uitgebreide opruim beurt te geven, dan kan ik de kaarsen weer eens aansteken.

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Ziet er leuk uit al die kaarsjes in een pot. Altijd sfeer makers zo'n kaasje ergens neer zetten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er leuk uit, echt zo'n leuke sfeer creëer je met kaarsen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS