HEMA BLUSHER KWAST

zaterdag, augustus 31, 2013

Ik heb een nieuwe kwast kunnen toevoegen aan mijn kwasten collectie. In het artikel liet ik al weten dat ik eigenlijk wel een kwast wilde aanschaffen voor blush. Regelmatig doe ik wat blush op, en dat doe ik steeds met mijn poeder kwast. Niet zo goed.. In Nijmegen was ik Kruidvat ingelopen om te kijken naar hun nieuwe kwasten van het Kruidvat huismerk. Ik zag de prijs, en had ergens de gedachte dat ik ook maar even bij HEMA zou moeten kijken. Ik had geluk, een prachtige kwast, goede haren, en een lager prijsje.


Zoals je duidelijk kan zien, is de borstel schuin gesneden. Ik heb er natuurlijk al mee gewerkt, en vind dat erg fijn. Beter dan een poederkwast. Hij een een volle bos haar, en ze zijn lekker zacht voor mij huid. De kwast heeft gelukkig geen last van haaruitval, en er zijn slechts enkele haartjes die iets boven de rest uitsteken. Uiteraard is dat geen probleem, want de haartjes doen niet veel geks.


De kwasten van HEMA vind ik wel erg fijn. Als ik weer eens een kwast zal aanschaffen, zou het weer eentje van de HEMA worden. Als ik mij niet vergis, kostte deze €3,50 maar ik kan er natuurlijk ook naast zitten.Veel zal het niet schelen.

You Might Also Like

2 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS