FOR THE BOYFRIEND / GUCCI GUILTY BLACK

zaterdag, augustus 10, 2013

Een tijdje geleden heb ik een artikel geplaatst over de favoriete geuren van dat moment, wil je dat artikel lezen? Klik dan hier. In het artikel had ik ook de favoriete geur van mijn broer gezet, Gucci Guilty Black. Speciaal voor jullie, heeft hij hem blog-waardig getest!


Als eerste de verpakking en het flacon. Beiden zijn we het er over eens dat de verpakking een stoere uitstraling heeft ondanks dat hij best wel simpel is. Het flacon vindt Frank erg mooi, vooral door de manier dat het Gucci Guilty logo er in is gemaakt. Natuurlijk ook handig dat je kan kijken hoeveel parfum je nog hebt.


Dan moeten we de geur beoordelen, dat gaat het best als ik ook weet hoe en waar hij sprayt. Eventjes een kleine vragenlijst voor zijn neus gedrukt. Frank sprayt in het toaal 5 keer. Eenmaal zijn hals, eenmaal zijn borst en eenmaal op beiden onderarmen. Viermaal is dat, vervolgens sprayt hij nog één keer in de lucht, waar hij vervolgens doorheen loopt. Je begrijpt dus wel, dat wanneer Frank klaar is met sprayen, de hele boven verdieping er naar ruikt. 

Topnoten: lavendel en koriander
Hartnoten: sinaasappel bloesem
Basisnoten: patchouli

Half ruikend aan mijn broer en een toilet papiertje waarop ik de geur gesprayd heb, is het tijd om de geur te omschrijven. Moeilijk! Het ruikt wel lekker fris, dat komt vast door de sinaasappel bloesem. Een soort van geur, alsof je onder een lekkere frisse douche vandaan komt, in Hawaii. 


Ik vroeg Frank natuurlijk ook even of hij wilde testen hoe goed de geur blijft hangen. Aan het einde van de dag is hij nog erg tevreden. De geur blijf je de hele dag wel ruiken. Natuurlijk niet continu. Maar wanneer je weer even beweegt, komt de geur weer lichtjes en fris voorbij. Als hij vroeg in de ochtend al Gucci Guilty heeft opgedaan, doet hij het in de middag soms nog even één keer in de lucht sprayen en er doorheen lopen.

Gucci Guilty Black 50 ml / Ici Paris / €59,18 
Gucci Guilty Black 90 ml / Ici Paris / €79,23

Verschillende Gucci geuren zijn ook te koop in de John Beerens webshop.

You Might Also Like

0 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS