ESSENCE / NIEUWE LIPSTICKS

maandag, augustus 26, 2013

Iedereen weet het inmiddels wel, Essence en Catrice hebben hun assortiment weer een upgrade gegeven. Van Catrice hebben jullie al de Liquid Metal Eyeshadow voorbij zien komen. Nu is het de beurt aan Essence, en laat ik daar mijn aakoopjes van zien. Ik heb wel interesse in de Liquid Sand nagellak, maar die (nog) niet gekocht. Het is een beetje een twijfel gevalletje. Gelukkig is het geen Limited Edition, en kan ik het nog altijd kopen als ik wil. Voor nu heb ik twee lipsticks.


Er waren vijf kleuren die ik erg mooi vond, maar helaas.. Mijn portemonnee was het daar niet mee eens. Ondanks de geweldige prijs van €2,39 ben je aan vijf lipsticks toch wel wat kwijt.En aangezien ik een beginnende studente ben, leek mij dat niet een slim plan. Ik moet namelijk ook nog een laptop aanschaffen. Geld kan je helaas maar één keer uitgeven.


Ik ging uiteindelijk voor de kleuren 04 On The Catwalk en 01 Coral Calling. Allereerst vind ik dat ze goed gepigmenteerd zijn.Op mijn hand komt de kleur mooi en duidelijk naar voren, zoals de stick zelf. Ik kreeg mijn hand trouwens ook niet zo 1, 2, 3 schoon. Dus ze blijven ook nog eens goed zitten. Nog een pluspunt dus.


Als eerst is dit 01 Coral Calling. Op de foto kreeg ik de kleur maar niet hoe die in het echt is.. Daar baal ik natuurlijk wel een beetje van. In het echt is het een mooie koraal kleur, met wat meer oranje dan de foto lijkt. Op de foto komt het toch iets meer roze en naturel over, terwijl het in real life een mooie knallende koraal kleurige lipstick is. Hij is wel goed gepigmenteerd, maar op de foto merk je dat niet.


Waarschijnlijk geloof je je ogen niet.. Lijken ze zo veel op elkaar? Nee, totaal niet! Allereerst lijkt de vorige minder oranje op de foto, en deze komt ook niet zo over als hoe die echt is. Dit is toch wel echt 04 On The Catwalk. Een mooie rood/paarse kleur. Het is een beetje een donkere kleur, maar gewoon perfect voor overdag.

Ik vind het super jammer dat ik de kleuren niet kan laten overkomen hoe ze zijn. Stomme camera.. De kleuren lijken op mijn lippen gewoon op de swatch van mijn hand. Er zit niet veel verschil tussen. De lipsticks zijn van Essence en kosten €2,39 per stuk.

You Might Also Like

8 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS