CATRICE / LIQUID METAL EYESHADOW

woensdag, augustus 21, 2013

Ik ben meteen naar Kruidvat gerend toen ik hier en daar begon te lezen dat de nieuwe collectie van Catrice in de winkels lag. Ik zag een aantal dingen die mij wel leuk leken, maar ook wat dingen waar ik totaal geen interesse in had. Zoals de nagellak, ik heb al bijna 100 lakjes, en vind het nu wel genoeg daarmee.

Stiekem had ik al wel één doel, de paarse Liquid Metal eyeshadow. Waarom? Als introductie voor mijn studie heeft de school een twee daags festival georganiseerd, Pruple Festival. Het leek me leuk om die oogschaduw dan op te doen.


Ik vind het patroon echt heel erg mooi. Het lijken wel golven van de zee, en ook wel een beetje als schubben. Ik vind het in ieder geval apart, maar zeker geslaagd. Wat er liquid aan is? geen idee eigenlijk. Zolang ik het een prachtige en fijne oogschaduw vind, is het prima. Het is even een denk momentje voor welke kwast ik er voor ga gebruiken. Een gewone, of de silicone kwast voor glitter oogschaduw..


Ik heb erg veel zin om een look te maken met deze prachtige paarse oogschaduw. Eventjes oefenen en denken wat ik precies ga doen.. Maar als ik iets heb gemaakt, laat ik het zeker even zien. Ik heb gelukkig al wel een outfit, we moeten namelijk iets met paars aan.. Ik heb slechts één paars t-shit in mijn kast, dus dat wordt 'em. Een shit van H&M met het logo van MTV er op.

You Might Also Like

4 lovely comments

  1. Ziet er echt mooi uit! Veel plezier met het festival, echt tof dat ze dat organiseren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. erg mooie kleur.! veel plezier op het purple festival.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er mooi uit, leuke blog heb je !

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS