AUGUSTUS

zondag, augustus 04, 2013

Er is weer een nieuwe maand aangebroken, augustus. Deze maand gaat er een heleboel gebeuren. De tijd vliegt voorbij, en nu de zon weer schijnt, gaat het alleen maar sneller. Moeilijk te realiseren dat het alweer bijna tijd is om naar school te gaan. Nog een realiteit check, we beginnen al aan de 8ste maand!


12 augustus / Na een maandje vrij te zijn, gaat de rijschool waarbij mijn broer en ik doen lessen weer beginnen. In de tussentijd heb ik mijn theorie gelukkig al gehaald, yeey. Nu weer rijden dus, ik hoop dat ik het niet een beetje verleerd ben.

17 augustus / Mijn lieve broer(tje) wordt al 18 jaar! Een speciale leeftijd natuurlijk. Ik vind het echt super leuk, echt een jongeman. Hahaha, één minpuntje.. Ik heb nog niets voor zijn verjaardag! Ik wil zo graag iets speciaals doen, maar ik weet gewoon niets!


21 & 22 augustus / School introductie! Niet zomaar een introductie, maar een soort festival, Purple Festival genaamd. Je kan zelfs overnachten op een camping daar, maar dat ga ik zelf niet doen. Ik heb er wel super veel zin in, en ik vind het echt mega spannend!

Verder heb ik nog geen dingen gepland.Ik hoop dat het een leuke maand wordt, met mooi weer en fijne momenten. Ik kijk erg uit naar de verjaardag van Frank en naar de introductie.

You Might Also Like

0 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS