SCHOOLSPULLEN KOPEN!

dinsdag, juli 30, 2013

De schoolperiode gaat beginnen, en ook ik ga studeren. Op 2 september heb ik mijn allereerste les. Ik ga naar een opleiding van Fontys Hogescholen, Tilburg. Ik heb gekozen voor IEMES CO. Benieuwd wat voor een opleiding dat is? Ik heb er al een artikel over geschreven, klik hier voor het artikel.


In een heleboel winkels kan je alles kopen wat je nodig hebt voor het komende schooljaar. Maar daar wacht ik nog eventjes mee. Ik heb nog geen idee wat voor soort schriften ik moet aanschaffen. Dat doe ik later wel eventjes. Ik heb al wel vast een agenda aangeschaft.


De kaft is erg vrolijk en vrouwelijk. Ik vind het er gewoon gezellig uitzien voor op mijn bureau. De roze band vind ik ook erg handig, zo blijft de agenda netjes gesloten. Het is overigens een foto vak, als ik wil kan ik dus zelf een andere kaft er in doen. Ik denk dat ik dat (nog) niet ga doen, ik vind hem zo ook erg leuk :)


De binnenkant van deze agenda is best wel simpel. Voorheen had ik altijd agenda's met een leuke buiten- en binnenkant. Met afbeeldingen en kleurrijke designs op de pagina's. Dit jaar niet. Die agenda's kosten minstens €13,00 en daar had ik toch echt geen zin in. Ik koos daarom een simpele, maar handige agenda. De roze details maken mij blij genoeg, ik hou van roze.

Agenda / o.a Primera / €7,95

You Might Also Like

1 lovely comments

  1. Ahw tis pas vakantie en ik lees al terug naar school artikels :(. Leuke agenda.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS