OOTD: FLOWER SKIRT

zaterdag, juli 27, 2013

Tegenwoordig zie je steeds meer photoshop. Het ziet er voor sommige misschien moeilijk uit, maar ik ben dan weer zo iemand die wel meteen ziet hoe moeilijk het kan zijn. Het lijkt me echt geweldig als je dingen mooi kan photoshoppen. Ik heb die gave helaas niet. Vandaag mijn aller eerste probeersel.


Helaas, ik kan het echt niet. Uiteindelijk vind ik het wel een leuke foto geworden. Dus dat scheelt dan wel weer, is de moeite niet voor niets geweest. Gelukkig heb ik ook nog wat andere foto's gemaakt van deze outfit of the day.

De strapless top heb ik gekocht bij de HEMA. Ik draag trouwens ook een strapless bh van de Hunkemöller. De rok is van Tally Weijl. Ik weet eerlijk gezegd nooit hoe ik die naam moet uitspreken, haha. De sandaaltjes zijn van de H&M.

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Haha! Toch wel leuk gedaan, ik had het niet beter gekund.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk gedaan hoor! Mooi rokje, de Tally Weijl is echt een leuke winkel ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er wel grappig uit. Je outfit ziet er leuk uit...lekker zomers :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS