NIJMEEGSE VIERDAAGSE FEESTEN + OUTFIT

zaterdag, juli 20, 2013

Afgelopen week was Nijmegen helemaal in de spotlights met de vierdaagse. Ik ben een echte Nijmeegse dame, maar zelf de vierdaagse lopen? Nee, dat heb ik nog niet gedaan! Misschien volgend jaar wel, wie weet. Feesten doe ik in ieder geval al wel.Maandag, 15 juli, ging ik samen met mijn broer naar Nijmegen. We gingen naar Matrixx at the park en hadden daar met een oud collega van hem afgesproken. De dag erna moest ik helaas weer om 8:00 werken, dus ik lag om 1:00 weer netjes in mijn bedje.

Frank / Een vriend van Johannes / Jacky (de vriendin van Johannes) / Johannes (Frank's oude collega) / Ik

Het was erg gezellig en er was ook leuke muziek. Er waren twee dj's, maar we waren er allen unaniem over eens, dat de eerste dj op de avond beter was. Het was af en toe een beetje ongemakkelijk, aangezien ze Duits zijn, haha. Mijn Duits is niet zo best, dus kon ikzelf niet veel praten. Johannes kan gelukkig wel Nederlands. 

Woensdag, 17 juli, ging ik samen met een vriendin naar de vierdaagse feesten. Het was die dag roze woensdag, en ik wilde ook in het roze. De mensen die kwamen feesten deden niet echt mee aan de dresscode, dat was meer iets voor de lopende mensen. Vanity en ik vonden de dresscode leuk, dus we zochten een leuke outfit uit. Hieronder mijn outfit.


Ook woensdag konden we niet lang blijven, want donderdag moest ik wederom om 8:00 op mijn werk klaarstaan. Dat remde dan toch wel een beetje de late night fun. Gelukkig hebben we erg gelachen.. We hebben echt iets meegemaakt joh. Oeff, ik vertel het eventjes in het kort.

Info: Vanity is 21 jaar, en ik ben 19. We waren lekker aan het dansen en genieten van de muziek bij Matrixx at the park, toen opeens een paar knulletjes begonnen te flirten en te sjansen. Ik vroeg me af wat ze moesten, en vroeg eens voor de grap ''Hoe oud zijn jullie eigenlijk allemaal?'' de jongen antwoordde direct en zei ''Ik ben 16, hij ook, die in het witte shirt is 17 en met het blauwe shirt is 18. Maar dat maakt niet uit hoor, hij valt toch op jonge meisjes.'' Mijn mond viel open, jonge meisjes?? Ik vroeg voor de lol eens hoe oud ze dachten dat wij waren.. Ik werd 15 geschat en Vanity 16. We vertelde hoe oud we zijn, en ze geloofde het niet eens. We hebben nog even gepraat en zijn daarna maar op een andere plek gaan dansen, haha. Toen we ze nog even tegen kwamen, zagen we ze staan met meiden van meer hun leeftijd ;)

Ben jij naar de vierdaagse feesten geweest?

You Might Also Like

3 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS