NEW / VANS & RAYBAN

donderdag, juli 25, 2013

Áls eerst mijn Vans. Ik heb ze eigenlijk al wel een tijdje, maar had ze nog niet echt aan jullie laten zien. Vandaar dat ik ze nog even in dit artikel zet. Samen met Frank, was ik aan het winkelen toen ik opeens deze Vans tegen kwam bij Coach. Ik had ze al eens eerder gezien, en ze trokken al meteen mijn aandacht. Toen ging ik er niet op in, en liet ik mijn portemonnee dicht.

Dit keer waren ze echter in de sale. Er waren nog maar twee maten te koop, gelukkig zat die van mij erbij! Ik vroeg ene medewerker om de schoenen en ik ging ze passen. Ze liepen goed en stonden mij fantastisch, haha. Frank vond ze ook erg leuk en ik besloot ze te kopen.


Naast deze sportieve en leuke Vans heb ik een tijdje geleden nog een aankoop gedaan. Namelijk een zonnebril. Het is dit keer geen brilletje uit een of andere onbekende winkel, maar een Ray Ban. Ik was totaal niet van plan om een zonnebril te kopen, maar ik kwam erachter dat ik de mijne was vergeten in te pakken naar Oostenrijk.


Het was even zoeken en passen.. De ene bril was te breed voor mijn hoofd, de andere vond ik te kleine glazen hebben, of juist weer veel te groot. Hmm, Ik vond uiteindelijk twee modellen die ik wel wilde hebben. En dan wordt het kiezen! Het andere model, dat ik dus niet gekozen heb, had wat dunnere pootjes. Zelf vond ik dat niet erg prettig.


Ik ben gegaan voor de Ray Ban 3491 001/13. Ik vind het een prachtige bril en hij zit erg fijn. Goed vast, niet losjes. En de stevige dikke pootjes geven mij meer het gevoel dat die niet kan vallen, dan bij dunne pootjes. Ik ben erg tevreden en blij ermee, ondanks dat het een soort van impuls aankoop is geweest. Op vakantie heb ik er erg veel plezier van gehad, en nu ook, want de zon schijnt!

Vans / €50,00 (Dit verschilt per winkel)
Ray Ban / €95,00 (Dit verschilt per winkel)

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Oh superleuk! Ik heb 3 paar vans :)
    Die ray-ban is moooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS