MIJN ROZE FLIPCOVER

donderdag, juli 11, 2013

Toen ik mijn mobiel aanschafte verheugde ik mij al de vele leuke hoesjes die ik zal gaan sparen. Al gouw kwam ik erachter dat de leukste en mooiste hoesjes allemaal voor de iPhone's zijn. Ik baalde er van, maar ging hard op zoek naar iets dat ik leuk vond voor mijn Samsung Galaxy S3. Inmiddels heb ik 7 hele leuk hoesjes. Telkens weer een andere eromheen. Maar de bescherming, oeps! Het waren stiekem toch wel hoesjes voor de sier..


Aangezien mijn mobiel al twee keer hard de grond geraakt heeft, en het scherm daar zeker niet beter op geworden is.. Wilde ik toch eigenlijk wel een flipcover. Als ik mijn mobiel weer zal laten vallen, dan zal zo'n flipcover denk ik niet voorkomen dat er weer een barst in komt hoor. Maar in ieder geval is het scherm in mijn tas enzo wel beschermd.


Ik wilde natuurlijk ook niet zomaar een flipcover, nee. Het moest en zal een roze worden. Heb ik even geluk dat ze die gewoon verkopen! Mijn abonnement heb ik bij Hi, maar daar verkopen ze wel erg weinig hoesjes.. Balen. Dit hoesje komt daarom dan ook van de T-mobile winkel. Daar zag ik dit prachtige roze ding hangen.


Naast het feit dat deze flipcover een beschermende functie heeft, vind ik hem ook super leuk. Het voegt gewoon iets toe aan mijn mobiel. En als jullie nog twijfelen over of roze nou wel of niet mijn lievelingskleur is.. In de weerspiegeling van mijn telefoon zie je mij de foto nemen met mijn roze camera, haha.

Roze flipcover / T-mobile winkel / €29,95

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Ik heb deze ook, alleen in het blauw, 4 maanden later scheurt die gewoon, zo jammer van het geld. Ik heb nu deze flipcovers gehaald bij de action, 2.50 euro en dan kan ik wat meer wisselen. Vind het ook belangrijk het scherm goed te beschermen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie cover! Ik heb zelf nu zo'n cover die alleen de achterkant beschermt, wel mooi, maar inderdaad minder handig. Misschien moet ik ook maar weer eens voor zo'n mapje gaan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ziet er vet handig en goed uit. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super handig en leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh echt super schattig hoesje dat roze

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een vrolijk hoesje! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS