LIPPEN PENSEEL / HEMA VS CATRICE

woensdag, juli 24, 2013

Inmiddels heb ik toch al een kleine verzameling aan lipsticks. Leuke diverse kleuren voor toch wel een groot assortiment aan outfits. Opeens realiseerde ik mij, dat ik helemaal geen lippen penseel in mijn bezit had. Hmm, even eentje aanschaffen dus! Ik ging het centrum in, en vond er twee die mij wel geschikt leken. Eentje van Hema en een van Catrice. Ik kocht ze allebei, eventjes testen dus.Ik pakte een oudere lipstick van Gosh, en ging aan de slag. Aan de linkerkant van mijn hand zie je de lijnen die ik gemaakt heb met het penseel van Catrice. Aan de rechterkant van mijn hand zie je de lijnen die ik heb gemaakt met mijn Hema penseel.

Catrice - Het penseel was in de aanbieding van de Neo Geisha Limited Edition, en waarschijnlijk dus niet overal te koop. Tenzij je hem, net als ik, in de opruiming bakken vindt. De haren zijn erg fijn en zacht, hij neemt een goede hoeveelheid lipstick in zich op. Hij smeert brede banen en dus goed geschikt voor het invullen van je lippen.

Hema - Dit penseel zit in het vaste assortiment. Er waren twee verschillende formaten lippen pencelen, maar ik koop voor de smalste. De haren zijn bij aanschaf nog een beetje ''stijf'', zelf vind ik dat niet zo erg prettig. Even natmaken, en ze komen wel wat losser te zitten. Geschikt om de omlijning van je lippen te maken.

Na het testen op mijn hand, ging ik het uitproberen op mijn mond. Beien penselen heb ik een goede kans gegeven, en ik heb geduld gehad. Maar zo'n product als deze, is gewoon niet iets voor mij. Het lukt mij niet om er goed mee om te gaan. Misschien nog eventjes oefenen, maar ik denk niet dat het iets is wat ik dagelijks zou willen gebruiken.

You Might Also Like

2 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS