IK GA STUDEREN!

vrijdag, juli 05, 2013

Het schooljaar 2012 / 2013 begon ik als leerling matroos. Ik ging naar het STC in Rotterdam en werkte op een chemicaliën tanker. Ik heb dat allemaal met plezier gedaan, maar toch had ik het gevoel dat er iets niet klopte. Het werken en naar school gaan heb ik nooit echt stom gevonden, maar ik voelde dat het toch niet iets was, wat ik voor een lange tijd wilde gaan doen. In februari besloot ik daarom ook, om te stoppen met de opleiding.

Na lang nadenken over welke opleiding ik dan wél wilde gaan volgen, heb ik mij op dinsdag, 2 juli, ingeschreven voor een opleiding! Samen met mijn moeder zat ik achter de computer om het allemaal te doen. We vonden het reuze spannend! Ben je benieuwd waar ik mij voor heb ingeschreven? Snel verder lezen dan!Ik heb mij vanmiddag aangemeld voor de opleiding IEMES CO. Het is een hele simpele afkorting voor International Event Music Entertainment Studies Communicatie. De opleiding is te volgen in Tilburg. Vanaf mijn woonplaats is dat helaas wel een hele tijd reizen.. Je moet er toch iets voor over hebben! Ik heb er super veel zin in en ik vind het erg spannend.


Om mij in te schrijven moest ik eerst naar StudieLink. Als je geen DigiD hebt, kan je jezelf (als je in Nederland woont) eigenlijk niet inschrijven, dus zorg dat je er eentje hebt! Zoals de meeste denk ik wel hebben, had ik ook al wel een DigiD. Helaas was het nog wel even een gedoe.. Omdat het account op mijn oude telefoonnummer stond. Pff..


Gelukkig ging alles toch goed, en kon ik in StudieLink komen. Eventjes zoeken naar wat ik nou precies allemaal moest doen, en we konden het aanmeld formulier invullen! Ik realiseerde mij goed, dat ik vier hardwerkende jaren tegemoet zou komen. Ai, zal ik me wel echt in schrijven? Ik klikte op Bevestigen opleiding en moest toen nog wat dingen invullen over wanneer ik wilde instromen.


Mijn moeder en ik hadden alles ingevuld. Toen kwam het moment van de waarheid. Ga ik vier jaar lang IEMES CO in Tilburg studeren, ja of nee. Ik vinkte de bevestiging aan en ik klikte daarna op de groene knop. Het is nu officieel! Het formulier hebben we uitgeprint en ik ben gewoon aangemeld voor een studie. Ik vind het super tof, en we hebben ook meteen studie financiering aangevraagd, wel zo handig.

Laat in de comments achter wat jij voor studie volgt of gaat volgen :)

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. O gaaf zeg! Gefeliciteerd, ik doe ook een opleiding met evenementen organiseren :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :)
   En lijkt me ook leuk!
   Ik ga nu ook leren hoe je evenementen moet organiseren :)

   Susan xx

   Verwijderen
 2. Wat leeeukk! Ik ga communicatie doen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS