HEMA / NOTITIEBOEKJE

maandag, juli 15, 2013

Bij de Hema liggen alle school spullen alweer in de schappen. Heerlijk om naar te kijken, vind ik zelf. Ze hebben een heleboel dingen die je nodig hebt. Zoals natuurlijk pennen, schriften etc. Maar ze zijn allemaal leuk! En daar gaat het om. Ik heb graag leuke vrolijke spulletjes, zodat mijn bureau er tenminste fraai uitziet.


Naast alle spulletjes die erg nuttig zijn, hebben ze ook van die ''nutteloze'' dingen. Hebbedingetjes. Dingen die je totaal niet nodig hebt, maar je wilt ze gewoon kopen omdat ze zo leuk zijn. Zo kocht ik dus ook een notitieboekje met To Do en Blog Notes.


Het boekje heeft gewoon een goede stevige kaft en een handig rood bandje dat het bij elkaar houdt. Zoals je zelf wel kan zien, een heerlijk vrolijke bloemen kaft! Zo wil ik het zien. Lekker zomers en vrolijk, zodat mijn bureau het hele jaar door er gezellig uitziet. 


Aan de linkerkant kan je alle dingen opschrijven die je nog moet doen. Een soort takenlijstje kan je er voor jezelf maken. Erg handig! Voordat ik naar Oostenrijk zou gaan, heb ik alles opgeschreven wat ik nog wilde doen. Steeds als ik iets afhad, streepte ik het af.

Aan de rechterkant heb je dan je blog notes. Wel een tip: bezit een blog. Anders is dit toch wel een nutteloos notitieboekje, en kan je beter een andere kopen, haha. Ik schrijf er idee├źn voor artikels op en wanneer ik iets moet inplannen op uploaden op mijn YouTube kanaal. Net zoals bij mijn to do lijstjes, streep ik het door als ik het af heb. 


Ik vind het een super leuk boekje, en ben er erg blij mee. Hij is handig. Niet te klein en niet te groot, hij past netjes in elke tas. Ik heb hem meegenomen in het vliegtuig en in Oostenrijk heb ik er ook gebruik van gemaakt.

Hema / €2,95

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Dat boekje lijkt me zo leuk en handig! Ik wil 'm ook hebben :D!! Het was gisteren trouwens erg gezellig, ik volg je blog nu! liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er super handig uit! Hema heeft altijd handige spulletjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het boekje al op meerdere blogs voorbij zien komen, wat ik heeel goed begrijp haha! Hij is het leuk! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem zo leuk! Ik wil m oook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het boekje blijft leuk...ik heb het zelf ook gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS