FAVORIETE GEUREN VAN HET MOMENT

dinsdag, juli 23, 2013

Toen ik een tijdje geleden met mijn broer en oma naar Oostenrijk ging, konden we van te voren natuurlijk even winkelen op Schiphol. We liepen een grote parfumerie binnen, en begonnen te snuffelen aan alle geuren.  Frank kon zijn portemonnee niet dicht laten, en had vanaf dat moment een nieuwe favoriete geur. Zelf stond ik ook eventjes te twijfelen, wel kopen, niet kopen? Mijn portemonnee bleef dicht.

Frank is gegaan voor een geur van Gucci. Na alle geuren geroken te hebben, koos hij Gucci Guilty Black. Ik vind hem ook erg lekker ruiken. Verder heeft Frank nog een heleboel andere geuren, maar dit is nu zeker zijn favoriet. Hij ruikt erg lekker, en toch ook fijn en subtiel. Een review van Frank volgt nog, maar mocht je nu al om zijn en een Gucci geur willen kopen voor je vriend/man, vader of broer.. Dan hoef je gelukkig de deur niet uit, en kan je hem gemakkelijk bestellen vanuit je (tuin)stoel op de John Beerens webshop. Heerlijk weer, een koude cocktail in je hand, laptop op schoot, en bestellen maar!


Mijn favoriete geur is toevallig ook van Gucci. Echter heb ik er alleen een mini versie van. Ik vind het gewoon moeilijk om voor mijzelf een nieuw geurtje te kopen als er nog 5 andere geuren in mijn kast staan. Van de geuren die ik wel bezit is Play It Spicy van Playboy mijn favoriet. Ik heb deze geur al een tijd, en vind hem nog erg lekker zoet en fris ruiken. Als ik toch besluit om mijn Gucci geurtje te kopen hoef ik in ieder geval niet de deur uit..

Eventjes een generatie verder, mijn moeder. Ik wil graag beginnen met een geweldige tip die mijn moeder mij heeft gegeven. Je parfum in de verpakking bewaren. Door de felle zon, kan de conditie van je geurtje achteruit gaan, en dat is natuurlijk niet de bedoeling! De flacons worden tegenwoordig wel steeds mooier en mooier, eigenlijk een beetje zonde dus. Gelukkig maken ze de verpakkingen ook interessanter, het oog wil ook wat! De favoriete geur van mijn lieve moeder is Chanel nummer 5. Een lekkere geur, en het flacon vind ik ook erg mooi.Misschien is het je al opgevallen dat ik in dit artikel ook de John Beerens webshop heb genoemd. Na alle positieve opmerkingen van mede bloggers, vriendinnen en ook zelfs mijn tante, ben ik de site gaan bestuderen. Ik ben helemaal om. Echt super handig, al die geweldige merken op één site. En dan ook nog gratis verzending bij aankoop van €30,00 of meer. Nog een pluspunt; als je voor 16:00 je bestelling plaatst, heb je het de volgende dag in huis!

Wat natuurlijk ook erg belangrijk is, is betrouwbaarheid van een webwinkel. Ik bestel zelden iets, en mijn moeder vind het ook niet prettig. Niet alle webshops zijn betrouwbaar. John Beerens gelukkig wel. Je kan er met een gerust hart bestellen! ;)

Na even verder snuffelen kwam ik ook het merk Chi tegen. Geweldig fijne en goede producten voor je haar. Mijn oog viel direct op een leuke blauwe Chi stijltang. Hmm, misschien ga ik die een keer aanschaffen. Momenteel hebben ze trouwens grote kortingen op de producten in de webshop.

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Ik vind die van chanel ook altijd heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn favoriet is de gewone Gucci Guilty, zoooo lekker :)! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Chanel is echt heerlijk, die heeft mijn moeder ook! Mijn favorieten zijn Miss Dior en Daisy van Marc Jacobs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb Play It Sexy en Super Playboy en vind ze zo lekker ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke artikel! Ik hou echt van luchtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb die van Playboy, echt een heerlijke zoete geur!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS