DAGJE DEN BOSCH MET FRANK

Alweer een tijdje geleden ben ik met mijn lovely brother, Frank, naar 's-Hertogenbosch geweest. We zouden eigenlijk winkelen in Rotterdam, maar dat ging niet door. Dus het werd Den Bosch, ook erg leuk! We namen in de ochtend de trein en ik had nog een stomme tas bij met allemaal dingen.. Die hadden we maar in een kluisje gedumpt. Het filmpje plaats ik nu pas omdat ik gewoon echt geen tijd had om te monteren. Ik was namelijk ook nog bezig met een foto album maken. Anyways, veel kijk plezier en vergeet vooral niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

1 opmerking:

  1. Ik had hem al gezien hihihi :) Super leuke video. Ik abboneer eventjes !

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.