CATRICE / BROW PENCIL

vrijdag, juli 26, 2013

Vroeger hield ik me hier niet mee bezig. Maar sinds ik voor mijn blog steeds meer op kleine dingen let, kwam ik erachter dat mijn wenkbrauwen toch wel vaak wegvielen van foto's. Ik draag eigenlijk geen make-up in het dagelijkse leven. Gewoon een keertje als ik uitga. Er is slechts één item wat ik vrijwel elke dag gebruik, mascara. Maar mijn wenkbrauwen bijtekenen? Daar had ik nog nooit over nagedacht.

Ik laat ze wel regelmatige epileren bij Less is More, in Nijmegen. Maar laten bijtekenen of iets, is gewoon niet echt in mij opgekomen. Tot ik dus merkte, dat ze regelmatige wegvielen op foto's. Ik ging het centrum in, en kocht twee items voor mijn wenkbrauwen. Onder anderen een potlood van Catrice.


Het was even denken en twijfelen over de kleur. Best moeilijk voor zo'n eerste keer. Ik stond samen met mijn broer voor het Catrice vak, dat hielp dus ook niet echt. Samen bedachten we dat dit mijn kleur moest zijn; 020 Date With Ash-ton. Op goed geluk rekende ik af bij de kassa.

Eenmaal thuis heb ik het potlood eventjes laten liggen, ik vond het spannend. Sommige mensen op tv of internet hebben zulke overdreven wenkbrauwen.. Toch ging ik het proberen, voor jullie het resultaat.


Zoals je kan zien, moet ik nog echt oefenen met het tekenen enzo. Niemand is direct goed in dat soort dingen. Althans, dat zeg ik in zo'n gevalletje als deze maar tegen mijzelf! De kleur is toch iets meer bruin-achtig dan mijn eigen kleur. Maar ik vind het voor iemand met de mening van een beginner, wel oké staan. Alleen nog even oefenen met het tekenen.


Aan de ene kant van dit penseel wat het potloodje, aan de andere kant zat een borsteltje. Ook erg handig om je wenkbrauw haren in toom te houden. Persoonlijk vind ik het nog wel even wennen, die wenkbrauwen. Ik zal nog veel moeten oefenen, en dan gaat het er uiteraard beter uitzien dan op de foto! Don't worry ;)

Catrice / wenkbrauw potlood / 020 Date With Ash-ton / ongeveer €2,00

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Die potloden zijn echt handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dezelfde, ik vind hem best fijn. Maar ik gebruik hem bijna nooit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik teken mijn wenkbrauwen altijd met het potlood van de HEMA. Ik heb blond haar maar mijn wenkbrauwen zijn bruin dus dat is soms een beetje lastig met het zoeken naar de goeie kleur. Deze is eigenlijk ook iets te donker maar ik vaag het een beetje uit met het borsteltje haha. Deze van Catrice lijkt me ook erg fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS