BLOGLOVIN'

maandag, juli 01, 2013

Ai, ai, ai. Blogger, wat doe je! Ik las dat mensen die mij via Blogger / Google Friends Connect volgen, mijn berichten niet meer zouden kunnen lezen omdat het stopt. Daarom, lieve volgers en lezers, vraag ik jullie om mij te volgen via Bloglovin'. Heb je nog geen Bloglovin' account? Snel aanmaken! Je kan al je favoriete blogs super makkelijk en snel volgen.

Klik links op het Bloglovin'  icoontje om mij te volgen. Dat roze balkje moet je eventjes op klikken. Dan word je verwezen naar Bloglovin', dan nog even op follow klikken!

Dankjulliewel

You Might Also Like

3 lovely comments

 1. Ik volgde je al op bloglovinn! Volg je mij terug op bloglovin?

  Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als GFC zou stoppen zou dat vandaag gebeuren en dat is niet gebeurd! alleen google reader stopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nogal balen, maar ach, gelukkig hebben we bloglovin' :3

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS