BLOG-A-ZINE BY FASHIONISTA

woensdag, juli 03, 2013

Tijdschriften koop ik eigenlijk best wel vaak. Ik vind het leuk, en je kan er makkelijk steeds weer eentje pakken en bladeren. In de felle zon kan je alles ook nog een stuk beter bekijken dan op een iPad. Eigenlijk gewoon nog steeds super fijn en handig, zo'n tijdschrift.


Ik ben begonnen met bloggen doordat ik er ooit iets over had gelezen in de CosmoGIRL! en dat maakte mij nieuwsgierig naar de bloggers wereld. Eerst ging ik alleen maar leuke blogs volgen, op een gegeven moment ben ik zelf ishootlovee begonnen. Hoe dan ook, bloggen en tijdschriften, allebei leuk. Nu is Fashionista met een geweldig concept gekomen. Blogazine. Een tijdschrift voor bloggers, en voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de wereld van het bloggen.


Het tijdschrift telt 82 bladzijdes vol leuke dingen voor en door bloggers. Geweldig gewoon! Ook worden Instagram en YouTube accounts onder de loep genomen. Ik heb een heleboel gezien wat ik herkende maar ook nieuwe dingen gezien.

Mijn favoriete items zijn dan toch wel ''Een kijkje in de beautykast van..'' waarin o.a Mascha en Vera vertellen wat zei in hun beauty stash hebben. Het item ''Pretty in polish'' waarin je prachtige nagellak creaties voorbij ziet komen. ''Style & the city'' waarin de stijlen worden besproken van Parijs, New York, Londen en Amsterdam. Tot slot ''From blog to top job'' waarin meiden vertellen hoe ze van hun blog hun baan gemaakt hebben.


Natuurlijk staat het hele blad vol leuke dingen. Maar dat waren denk ik mijn favoriete items. Als je zelf nog niets blogt, en je wilt dolgraag beginnen. Óf je bent zojuist je eerste blog begonnen.. Staan er ook nog super handige tips in. Op die manier kan je zelfverzekerd beginnen met bloggen, en hoef je niet meteen het diepe in te vallen.


Naast de bloggende dames worden ook de heren besproken! Super leuk dit. Ik vind het goed dat ze ook hier aandacht aan besten. Want als ik bijvoorbeeld een kijkje neem op LOOKBOOK kom ik ook een heleboel mannen tegen. Goedzo! Naast deze pagina staat er ook een interview ben Tim in.


Nog steeds niet overtuigd genoeg om Blogazine te kopen? Er staan van een aantal super leuke Nederlandse steden ook wat hot-stpots in. Op de afbeelding hierboven, my lovely home town, Nijmegen! Mijn stad. Verder bespreken ze de hot-spots van Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Groningen en Tilburg. Naast die leuke winkels waar je gewoon een kijkje zou moeten nemen, worden er ook heerlijke plaatsen aangeraden om te eten. Over eten gesproken.. In Blogazine staan ook een heleboel lekkere recepten!

Ik heb de foto's gister avond gemaakt, en zijn daardoor kwalitatief niet optimaal. De belichting was niet zo best, mijn excuses.

Blogazine €4,50

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Ik wil 'm zo, zo, zo graag! Ik had 'm vorige week besteld omdat ik 'm nergens in de winkels kon vinden, maar ik heb 'm nog steeds niet binnen.. Echt niet leuk dit, want ik wil 'm zo graag lezen :( Je hebt er een leuk artikel over gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow, super jammer dat je hem niet kon vinden in de winkels. Ik heb hem bij een boekhandel gekocht. Fijn dat je het kon bestellen, nu maar hopen dat die snel binnenkomt!
   x

   Verwijderen
 2. ik heb hem ♥ ben er zo blij mee, erg leuk magazine.!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook, en moet eerlijk zeggen dat hij leuk is maar mij persoonlijk tegenvalt, misschien komt dit doordat ik geen beauty of fashion blog heb en het grotendeels wel daar over ging. Vond het wel een prettig tijdschrift om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn blog is nou ook niet echt bepaald een typische beauty of fashion blog. Maar dat zijn wel dingen die ik erg leuk vind :) Heb genoten van het lezen in dit blad!
   x

   Verwijderen
 4. Ik heb hem onlangs hier in België in de winkels zien liggen! Echt een leuk magazine :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil ['m ook heeel graag! Maar ik kon 'm ook niet vinden... In welke winkel heb je 'm gekocht? Bedankt dat je wat gepost hebt! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem gekocht bij een boekhandel ''BLZ'' of zo iets,in Hardinxveld.

   x

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS