[B] BASIC MAKE-UP

woensdag, juli 17, 2013

In Nederland werd dit merk als ik mij niet vergis verkocht bij Kruidvat. Ik heb een aantal jaar geleden er wel eens wat nagellak van gekocht. Nooit meer bewust naar het merk gezocht of gekeken, opeens was het bij onze Kruidvat weg. Verder ook niet meer ergens gezien. Anyways, in het dorpje waar we in Oostenrijk verbleven was dit het enige budget make-up merk dat ze verkochten.Ik had eigenlijk geen make-up meer nodig, maar kon het toch niet laten. Aangezien ik nog helemaal niets voor mijzelf had gekocht. Ik ben benieuwd naar de kleuren en kwaliteit van de producten. Ik ga ze snel voor jullie reviewen! Van welk product willen jullie als eerst een review zien?

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Wat grappig dat je dat ineens tegen komt in Oostenrijk! Ik zou een review van de lipgloss en de lipstick graag zien haha. Ik ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig dat je ze in Oostenrijk bent tegengekomen! Ik ben wel benieuwd naar de brush :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS