[B] BASIC MAKE-UP / LIPSTICK & LIPGLOSS REVIEW

zondag, juli 28, 2013

Toen ik een tijdje terug in Oostenrijk was, en de plaatselijke drogisterij in liep, kwam ik [B] Basic opeens tegen. Ik weet nog dat ik het wel eens bij onze Kruidvat had gezien, vroeger. Het verdween uit de schappen, zonder dat ik er erg in had. Verder heb ik het volgens mij ook niet meer gezien. Ach, wat maakt het uit. Ik heb weer eventjes kunnen ''inslaan'' in Oostenrijk.


Lipstick - Ik ging voor o.a een rode lipstick. Wanhopig zoek ik naar een nummer, of naam. Ik kan het gewoon niet vinden, nergens. Misschien ligt het aan mij, laat het dan even weten waar het staat als jij het weet! Ik heb eventjes op hun site gekeken, en ik heb drie kleuren gevonden die het misschien kan zijn; 08 Salmon, 12 Red of 21 Intensiv Red. Anways, een rode lippenstift dus.
De verpakking is erg simpel, niets bijzonders. Maar de kleur vind ik erg mooi donker rood. De lipstick heeft een beetje een geur, die eigenlijk onbeschrijfbaar is. Gelukkig is het geen vervelende geur. Hij smeert erg fijn en is goed gepigmenteerd. Kortom, ik ben tevreden.

Op de foto van de lipstick zelf, lijkt hij veel donkerder dan in het echt. Hij lijkt op de foto bijna zwart...

Lipgloss - De lipgloss heeft in tegen stelling tot de lippenstift dan weer wel een naam. Het is de kleur Matt Salmon. Ik ging op de site kijken, en vond inderdaad 02 Matt Salmon. Maar de kleur die daar staat aangegeven lijkt totaal niet op de kleur in het echt. Hmm, dat brengt mij lichtelijk in twijfel.
Hoe dan ook, deze lipgloss heeft eigenlijk soort van de zelfde kleur als de lipstick. Prachtig rood. De geur daar in tegen, komt niet overeen met die van de lippenstift. De geur van de lipgloss stinkt. Op de verpakking staat al aangegeven ''Vanilla Matt Lipgloss'' maar ik had niet verwacht dat ze de lipgloss een net-niet-vanille-geurtje wilde geven.. Erg zonde, het stinkt gewoon! Net als de lipstick is hij zeer goed gepigmenteerd en smeert hij ook fijn. Hij droogt ook goed mat op, zoals de verpakking beloofd.


Ik ben tevreden met deze twee aankoopjes, fijn om in het buitenland weer een lekker budget merk tegen te komen. Verder heb ik nog een permanent lipstick gekocht en een kabuki brush. Die reviews volgen nog!

Lipstick / €2,59
Lipgloss / €1,99

You Might Also Like

0 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS