14 JULI / BLOGGER PICNICK NIJMEGEN

maandag, juli 22, 2013

Op zondag, 14 juli, stapte ik in de trein naar Nijmegen. Vanaf mijn huisje maar 15 minuutjes, maar ik kwam vanaf mijn vriend. Ai, meteen twee uur reizen, helaas! Anyways, het was een picnick met 7 andere dames. Ik kende er maar één, en die zou ons op het station komen ophalen. Vol moed stapte ik op twee dames af. Ze leken mij een beetje ''wachtend / zoekend'' en ja hoor! Ze kwamen voor de picnick.

Om 12:30 werden we netjes op tijd op het station opgehaald. De picnick vond gewoon plaats in Nijmegen, we hadden geen last van de vierdaagse gekte. Het was super leuk, echt erg gezellig. Er was lekker eten en de meiden zijn super gezellig en lief. Ik zou heel graag weer met hun afspreken, het was een succes!

De picnick was een verassing voor Romy, zij wist als enige van niets! Jessy had deze picnick voor haar georganiseerd omdat ze niet op de high tea voor Romy's verjaardag kon komen. Gelukkig vond Romy de picnick erg leuk, ze was helemaal overdonderd!

Helaas heb ik een wat simpelere camera, en waren mijn foto's lang niet zo mooi als de foto's die de andere meiden hadden gemaakt. Vandaar dat ik hun foto's gebruik in dit artikel. Omdat ik het eigenlijk niet zo netjes vind, gebruik ik alleen de groep en duo foto's.
Dit waren de 7 super leuke en gezellige meiden waarmee ik was picnicken. Ik vond het erg leuk om deze meiden te ontmoeten, en als het aan mij ligt zie ik ze zeker nog een keer :)

Florence / Luna / Hester / Sanne / Romy / Janne / Jessy / & ik

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Leuke foto's! Wat leuk dat je die bloggers hebt ontmoet:)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS