WE CAN'T STOP

vrijdag, juni 21, 2013

Vroeger was ik helemaal weg van Hannah Montana. De dvd van haar film heb ik zelfs ook nog ergens in mijn kamer liggen. Het komt nog regelmatig op tv, en dan kijk ik het ook gewoon. In real life is Miley Cyrus echter geen schattig poppetje meer. Op 19 juni kwam de video van haar nieuwe single We Can't Stop uit. Ik vind het jammer om te zien wat er nou allemaal met haar gebeurd is. Dan kijk ik toch liever naar de video van The Climb, of iets uit haar verleden. Voor jullie de video, wat vinden jullie ervan?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ik kijk ook liever naar de climbs enz maar dit heeft zij niet bedacht, dit bedenken producers enz en die willen graag veel kijkers.. Erg jammer dat mensen zo anders lijken daardoor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de clip zelf een beetje raar, maar mensen veranderen. Je kunt niet verwachten dat iemand als ze 20 is nog steeds het zelfde is als toen ze 16 was. Ze ontwikkelt zich zelf, en misschien niet op de manier zoals andere het willen zien, maar wel hoe zij zich fijn voelt. Ze zegt ook in een interview dat deze clip extra extreem is omdat ze haar nieuwe 'ik' wil laten zien en van haar oude imago af wil. Ik vind het maar knap als je je zelf durft te zijn als honderden mensen je afkraken. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn eigen mening en dat mag!

  xx http://insmnia.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik snap volkomen dat ze haar ''Hannah Montana'' imago achter zich wilt laten. Maar mij lijkt het dat je als je niet zo veel kritiek van bijvoorbeeld TMZ wilt, je gewoon volwassen moet gedragen. En niet ''losgeslagen''.
   Iedere tiener heeft natuurlijk wel een moment waarop die denkt van hé, ik ben volwassen, dus behandel mij niet meer als een kind.

   Verwijderen
 3. ik vind het best wel awkward om te kijken lol het is nu wel heel extreem

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het nogal raar, zoals ze zo ligt te "kroelen" en haar lichaam verkoopt.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS